Evenimentul Zilei > Social > Tânăra care a fost VIOLATĂ de 43.200 de ori, ajută alte femei care au fost sclave sexuale
Tânăra care a fost VIOLATĂ de 43.200 de ori, ajută alte femei care au fost sclave sexuale

Tânăra care a fost VIOLATĂ de 43.200 de ori, ajută alte femei care au fost sclave sexuale

Poate că acest caz a fost cel mai cutremurător povesti vreodată într-un documentar. Karla Jacinto, o tânără de 24 de ani, care a fost salvată în 2006 din mâinile traficanţilor de persoane, în cadrul unei operaţiuni anti-prostituţie în Mexico, a devenit un adevărat exemplu pentru milioane de femei. Ea călătorește în întreaga lume pentru a-și spune povestea traumatizantă și pentru a-și oferi ajutorul altor femei ce au fost sclave sexuale, potrivit The Independent.

Karla Jacinto a fost forţată să se prostitueze timp patru ani zilnic, chiar și demai multe ori pe zi, ea aproximând că a fost violată în tot acest timp de 43.200 de ori.

Astfel, ea spune că era forţată să întreţină relaţii sexuale cu până la 30 de bărbaţi pe zi.

Tânăra şi-a spus povestea în faţa Papei Francisc în iulie, anul trecut, la Vatican, povestind că a fost abuzată sexual încă de la 5 ani, de o rudă, iar la 12 ani a întâlnit un bărbat de 22 ani cu care a plecat în lume, convinsă fiind că şi-a întâlnit marea dragoste.

"Am stat cu el trei luni şi mă simţeam foarte bine. Nu îmi lipsea nimic, îmi făcea toate poftele, însă după această perioadă mi-a spus că este proxenet şi m-a învăţat ce trebuie să fac pentru a produce bani pentru el", a povestit ea.

"Îmi începeam programul la 10 dimineaţa şi teminam noaptea târziu, spre miezul nopţii. Plângeam când eram violată, dar proxenetul îmi spunea să fac asta în continuare şi să nu mă mai plâng. La 15 ani am născut un copil. L-a luat de lângă mine şi l-am văzut abia după un an", povesteşte femeia.

Acum, la 24 de ani, ea călătorește în întreaga lume și continuă să își spună povestea traumatizantă pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației cumplite în care se află mii de tinere.

"Nu mi-am imaginat niciodată că fata aceea care obișnuia să stea într-un colț, pe tocuri, și era considerată prostituată, se poate simți atât de puternică. Acum lumea mă ascultă",  a declarat Karla pentru CNN.

Mexicanca ține  conferinte inspirate din povestea ei în țări din întreaga lume și  încearcă să le ajute pe alte tinere care s-au aflat în aceeași situație ca ea, oferindu-le consiliere, scrie puvlika.md.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.