George Simion, despre dosarul lui Florian Coldea: Toți acești securiști au distrus țara

George Simion, despre dosarul lui Florian Coldea: Toți acești securiști au distrus țara George Simion Sursa Foto: Arhiva EVZ

George Simion a comentat scandalul în care este implicat Florian Coldea. Liderul AUR spune că aceasta este doar o picătura dintr-un sistem corupt.

George Simion, acuzații la adresa unui sistem corupt

George Simion a vorbit în termeni duri despre caracatiţa devoalată de ancheta DNA:

„Acest borfaș care conducea România, nenea ăla cu Lamborghini, toți acești securiști, acești borfași nu au cum să-și facă mea culpa, nu vezi toată ziua pe un șef dus la DNA, e doar o picătura din ceea ce a distrus sistemul, în avantajul cui? Mă bucur că au facut aceste dezvăluiri, pentru că nimeni nu-i întreabă nimic pe acești colaboraționiști.

Domnul Coldea merită închis pe ani mulți. Îi vedem pe mulți, candidează pe la primării, uite că au bubuit acum”, a spus George Simion la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

George Simion

Liderul AUR și „colaboraționiștii” infiltrați în partid

George Simion a fost întrebat despre „colaboraționiștii” infiltrați în partid:

„Poate că există, noi avem 33.000 de candidați, unii au fost cazuri izolate, majoritatea au ramăs pe baricade și luptă, 2024 este un an decisiv și este timpul să scăpăm de acești securiști care nu se mai satură.

Eu sper să fie scoși din viața publică la aceste alegeri, se fură mult, vrem președinte român de data aceasta, cu inima de român, Băsescu nu a avut inimă, iar Iohnnais nu cred ca are inimă de român”, a mai zis George Simion.

Florian Coldea, DNA

George Simion: Dacă vrem școli și educație, trebuie să recuperăm prejudiciul

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, este acuzat de trafic de influenţă. În dosar au avut loc audieri începând de joi.

DNA a transmis primele informaţii în acest caz, fără a invoca niciunul dintre numele celor implicaţi, cei doi generali SRI fiind identificaţi ca oameni de afaceri.

Alături de Coldea au fost audiați și fostul şef al Direcţiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă şi omul de afaceri Dan Tocaci. Aceștia au fost chemați la DNA după un denunţ depus de omul de afaceri Cătălin Hideg.