Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde a cheltuit GEORGE MICHAEL 70.000 de lire pe săptămână pentru a scăpa de DEMONI. Ce tratament COSTISITOR a încercat
Unde a cheltuit GEORGE MICHAEL 70.000 de lire pe săptămână pentru a scăpa de DEMONI. Ce tratament COSTISITOR a încercat

Unde a cheltuit GEORGE MICHAEL 70.000 de lire pe săptămână pentru a scăpa de DEMONI. Ce tratament COSTISITOR a încercat

George Michael s-a internat într-un spital de lux din Elveția, unde plătea 70.000 de lire sterline pe săptămînă pentru a-și „învinge demonii”. Cântărețul a petrecut un an în clinica elvețiană de dezintoxicare de lângă Zurich, care oferă tratamente inedite, bizare, pe bază de electroșocuri, scrie presa britanică.

Clinica Kusnacht Practice de lângă Zurich este „cel mai exclusivist centru de tratement” din lume, iar cei internați aici plătesc 70.000 de lire pe săptămână pentru tratamente care includ o terapie specială magnetică. Clinicianul de top care l-a ajutat pe celebrul solist este expert în tratarea depresiei și a dependențelor în rândul persoanelor homosexuale. Se pare că starul britanic fuma până la 25 de doze de marijuana pe zi și a avut tentative de sinucidere, spun prietenii. 

George Michael a cheltuit circa 2 milioane de dolari pe an, la luxoasa clinică de dezintoxicare, care-i ajută pe cei bogați și celebri să lupte cu drogurile și alcoolul. 

Vedeta de 52 de ani, care a murit în ziua de Crăciun din cauza unui infarct, avusese perioade extinse de tratament la Kusnacht Practice, lângă Zurich. Printre multiplele metode de tratament oferite se află și terapia cu șocuri electrice, iar cel mai cunoscut medic al spitalului este unul care se ocupă de vedetele homosexuale, care luptă cu depresia și dependențele. Michael a fost internat la clinica respectivă cu un an înainte de a muri. Milionarul cântăreț a recunoscut că a avut probleme cu drogurile, în special cu cocaina, că fuma și 25 de țigări cu marijuana pe zi și s-a îngrășat cu 20 de kg. 

De asemenea, se lupta cu depresia din 2013, când a încercat chiar să se sinucidă de mai multe ori, conform declarațiilor unui prieten, inclusiv sărind din mașină, pe autostradă, la o viteză de 110 km/oră.

Tratamentul urmat de Michael în Elveția a fost ținut secret, dar bărbatul a fost văzut plimbându-se de mână cu partenerul său de viață, Fadi Fawaz, prin Zurich. A luat cina cu prietenii la restaurantul Aura, în apropiere, unde a băut vin alb și a fumat țigări, pe terasă. 

Cântărețul a fost cazat în una din cele șase vile de lux cu vedere la Lacul Geneva, decorate luxos, cu pian și o terasă gigantică, cu vedere spre peiasajul superb al apei. Fiecare pacient internat acolo are propria menajeră, majordom, șofer și bucătar, pe perioada șederii la clinică. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.