George Michael dezvăluie cum a renunţat la marijuana: "M-am trezit din comă şi vorbeam cu accent de Bristol"

George Michael dezvăluie cum a renunţat la marijuana: "M-am trezit din comă şi vorbeam cu accent de Bristol"

George Michael a mărturisit că a renunţat la canabis după ce s-a trezit dintr-o comă de trei săptămâni şi a constat că vorbea cu accent de Bristol, în locul accentului său londonez, iar acest lucru l-a cam speriat.

Potrivit Daily Mail, încă din 2009 George Michael  a recunoscut că redus de la 25 la 7-8 numărul de jointuri pe care le fuma zilnic. Decizia sa însă de a renunţa la droguri a luat-o după ce a fost în comă vreme de trei săptămâni în 2011, după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie. Cântăreţul s-a declarat şocat să constate după ce s-a trezit că vorbea cu accent de Bristol în locul obişnuitului său accent londonez.

"Jur că e adevărat. M-am trezit din comă şi vorbeam cu accent de West Country. Medicii erau îngrijoraţi, credeau că am acea boală care-i face pe unii oameni să se trezească din comă şi să vorbească franceză sau altă limbă pe care au învăţat-o la şcoală", a declarat George Michael, în iulie 2012, pentru LBC Radio.

"Nu e nimic rău în a avea accent de West Country, însă e totuşi puţin cam ciudat, atunci când eşti din nordul Londrei. Surorile mele, care erau în mod evident atât de uşurate de faptul că ieşisem din comă, au început să râdă până n-au mai putut când m-au auzit vorbind, parcă asistau la un număr de stand-up comedy".

Ne puteți urmări și pe Google News

David Austin, managerul său, spune că artistul a reuşit să renunţe definitiv la acel drog şi că incidentul din 2011 a reprezentat o experienţă care i-a schimbat viaţa: "Nu a mai fumat canabis de un an şi jumătate. Acel incident i-a schimbat viaţa complet".

David Austin a ţinut, totodată, să micşoreze importanţa accidentului suferit de George Michael în mai 2013 când artistul britanic a căzut dintr-un automobil, în plin mers, pe o autostradă din Marea Britanie. Cântăreţul, care a suferit numeroase răni în zona capului, a fost transportat cu elicopterul la spital.

"A fost un accident nefericit - asta a fost tot", a spus David Austin pentru Daily Mirror.

George Michael a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 2007 şi în 2010 din cauză că şi-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis, relatează Mediafax. ARTICOLE POPULARE:

  • "N-am mai întâlnit asemenea nesimţire!", a izbucnit un judecător, după ce o tânără şi-a reclamat părinţii în justiţie | GALERIE FOTO / VIDEO

  • Acesta este Hercule, cea mai mare pisică din lume | GALERIE FOTO / VIDEO

  • MINUNE în Miami: Un bebeluş de 5 luni a fost salvat după ce a primit SĂRUTUL VIEŢII de la mătuşa sa| GALERIE FOTO / VIDEO

  • "Lupii nopţii", armata de motociclişti a lui Putin merge în Crimeea | GALERIE FOTO

  • Sătulă ca imaginea ei să circule pe net ca SEXY DEŢINUT, mama a patru copii dă un site în judecată | GALERIE FOTO
  • CARNAVALUL DE LA RIO a început! Regele Momo: "Să fie bucurie!" | GALERIE FOTO