Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Geoană anunță pe Youtube că va lansa un nou partid | VIDEO
Mircea Geoană anunță pe Youtube că va lansa un nou partid | VIDEO

Mircea Geoană anunță pe Youtube că va lansa un nou partid | VIDEO

Senatorul Mircea Geoană anunţă că în câteva săptămâni va lansa o nouă “mişcare profesionistă cu oameni serioşi şi competenţi". Într-o înregistrare postată astăzi pe YouTube, fostul preşedinte al Senatului susţine că va continua să se bată pentru ideile şi principiile sale, împărtăşite şi de alţi oamenii cu frică de Dumnezeu.

“Şi pentru cei care se întreabă ce am să fac în 2012 şi ce am să fac în anii care vin, am să vă dau un răspuns extrem de simplu şi de clar, am să continui să mă bat, am să continui să mă lupt pentru ideile, pentru principiile, valorile şi pentru oamenii care m-au votat şi sper că în continuare vor avea încredere în mine. (…) Pentru cei care doresc să ştie mai mult despre proiectul pe care am să-l propun vreau să anunţ acum la început de 2012 că voi lansa o mişcare profesionistă cu oameni serioşi şi competenţi, cu oamenii cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţa de a face bine acestei ţări în următoarele câteva săptămâni şi sunt convins că această nouă mişcare sănătoasă bazată pe principii şi pe valori corecte şi puternice va reprezenta fermentul unei schimbări mai mari la nivelul întregului sistem politic românesc pentru că după 20 de ani este clar că aşa nu mai merge, că este nevoie de o schimbare mai profundă mai adevărată şi că acest lucru este obligaţia mea şi este obligaţia noastră de a înţelege că trebuie să mergem altfel mai departe", spune Mircea Geoană pe YouTube.
În mesajul adresat românilor, el apreciază că “starea naţiunii este proastă astăzi" şi că este nevoie de o schimbare.
"Naţiunea are nevoie de schimbare, dar nu de orice schimbare, ci de o schimbare adevarată, durabilă şi fără compromisuri. Sper ca anul 2012 să vă aducă un pic de speranţă, de încredere, de mândrie şi sper ca anul viitor pe vremea aceasta să putem să respirăm în sfârşit putin aer proaspăt şi un început de speranţă şi de drum nou pentru naţiunea aceasta. Din partea mea, a Mihaelei, a Anei Maria şi a lui Alexandru vă urez tuturor românilor un an bun pentru oamenii buni din România. La mulţi ani", a mai transmis el românilor.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/Idj_PDAv8sM" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>