Jose Mourinho, sedus de Loredana Groza. Dineul Generației de Aur. Foto

Jose Mourinho, sedus de Loredana Groza. Dineul Generației de Aur. Foto Loredana Groza. Sursa foto: Instagram

Generația de Aur a fotbalului românesc este admirată de multe vedete din România, care așteaptă cu nerăbdare meciul de adio de sâmbătă, de pe Arena Națională.Vineri seară a avut loc dineul la care au luat parte foștii membri ai „Generației de Aur”.

Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu. Sursa foto Instagram

Generația de Aur a atras toate privirile

La eveniment au fost prezente multe persoane importante, printre care și Jose Mourinho și Loredana Groza. La petrecere au venit și foștii internaționali Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Giovanni Becali sau Rivaldo.

Loredana Groza și Jose Mourinho

Loredana Groza și Jose Mourinho. Sursa foto Instagram

 

Loredana Groza și Gică Hagi.v1

Ne puteți urmări și pe Google News

Generația de Aur se retrage „oficial” pe 25 mai

Jucătorii Generației de Aur vor juca meciul de adio pe 25 mai la București. Primul mare fotbalist care a răspuns prezent la apelul jucătorilor din Generația de Aur este Hristo Stoichkov, legendă a sportului rege. Bulgarul are în palmares două trofee care îi confirmă aportul în „sportul cu balonul”. Fostul selecționer al Bulgariei este câștigătorul Ghetei de Aur (1990) și deține în palmares și Balonul de Aur, câștigat în 1994.

Adrian Ilie

Adrian Ilie. Sursa foto Instagram

Al doilea Balon de Aur care va fi prezent la meciul de adio al tricolorilor seniori este Rivaldo, partenerul lui Hagi de la Farul Constanța. Și Hristo Stoichkov își va face apariția la meci.

„Salutare prieteni din România, sunt Hristo Stoichkov. Ca întotdeauna este o plăcere să fiu lângă voi într-o zi așa de importantă pentru fotbalul românesc. Toți știți că îi iubesc mult pe Gică Hagi, pe Gică Popescu și toată această Generație de Aur.

Așa că pe 25 mai, eu, Hristo Stoichkov voi veni, în această zi mare, să mă bucur de Generația de Aur. Vă iubesc mult și ne vedem pe 25 mai la București. O îmbrățișare strânsă”, a anunțat Hristo Stoichkov.

Sunt așteptați peste 50.000 de fani

Pe Arena Națională sunt așteptați peste 50.000 de fani dornici să retrăiască alături de Generația de Aur cele mai impresionante momente din istoria fotbalului.

„Din echipa starurilor contra cărora vom juca se numără Nuno Gomes, Christian Panucci, Rivaldo, Karembeu, Hristo Stoichkov. Mai sunt și alte nume pe care urmează să le facem publice în perioada următoare. Avem o listă deja confirmată”.