„Invitație către generația #altfel

A mai rămas o singură zi până când vom lansa oficial PRO România, un nou proiect în care eu și mulți oameni credem cu putere. Ne-am propus, printr-o #altfel de gândire sa acționăm #altfel.

Ce înseamnă #altfel sau cine se regăsește in generația #altfel, in opinia noastră?

Nu doar tinerii sau doar oamenii cu experiență. Nu doar oamenii noi în politica sau doar cei care știu bine fenomenul” a scris, pe Facebook, Constantin.

El a adăugat că „Generația #altfel este generația tuturor celor care știu ca lucrurile pot fi făcute altfel, pot fi făcute bine. Generația celor care nu s-au implicat sau nu au fost lăsați sa-și pună în practică ideile bune. Generația celor care cred că și în țara lor, lucrurile pot fi îndreptate și dezvoltate pentru a se trăi bine. Este generația tuturor celor care au un cuvânt de spus și nu au putut fi auziți. Tineri, în vârstă, oameni noi sau cu experiență, medici sau ingineri, economiști sau agricultori, antreprenori sau funcționari, în mod individual sau în grup, toți trebuie să fie auziți! Toți vor binele segmentului din care provin și nu au putut sau poate nu au vrut să fie ascultați!

Aceștia sunt generația #altfel!

Acum este timpul ca această generație să se implice! Îi invităm pe toți să se alăture unui proiect al lor, care va fi construit pentru ca vocea lor să fie auzită!”