Generalul SPP și fost șef al serviciului, Dumitru Iliescu, face devăluiri cutremurătoare despre Laura Codruța Kovesi

În vizita sa la Bruxelles, Iliescu a avut întâlniri cu 3 persoane importante din Franța, Belgia și Marea Britanie, dar cărora nu le-au făcut publice numele. 

Potrivit informațiilor obținute de acesta, „domnul Toader se zbate în zadar să blocheze numirea doamnei Kovesi, trimițând tot felul de documente acuzatoare, pentru că cei pe care ea i-a slujit cu atâta devotament nu vor tine cont de acestea.”

Generalul o acuză pe Kovesi că le-ar fi susținut interesele unor persoane influente de la Bruxelles, iar acum urmează să își primească răsplata: „Ați văzut oameni de afaceri străini plimbați cu cătușe prin fața camerelor de luat vederi, ați văzut pus vreun sechestru, în toți acești ani, pe bunurile sau conturile unei companii sau bănci străine, deși au fraudat cu zeci și sute de milioane de euro bugetul statului? Nu! Au furat fără nicio grijă pentru ca doamna Kovesi împreună cu Coldea, Maior, Ciocârlan, Dumbravă, și mulți alții ca ei, conducători și componenți ai Statului Paralel, le-au asigurat protecția în stil mafiot, în detrimentul statului nostru și al cetățenilor acestei țări.”

Dumitru Iliescu crede că dacă Laura Koveși va ajunge procuror-șef al Parchetului European, nu va ancheta fraudele cu fonduri europene în acele țări pe care le-a susținut, anchetele îndreptându-se spre statele din Europa Centrală și de Est.

În partea finală a postării sale de pe pagina personală de Facebook, fostul șef al SPP îi cere lui Klaus Iohannis să înceteze sprijinul față de aceasta.