Evenimentul Zilei > Politica > GELOZIE FATALĂ. Un constănțean ȘI-A OMORÂT NEVASTA și apoi S-A SPÂNZURAT
GELOZIE FATALĂ. Un constănțean ȘI-A OMORÂT NEVASTA și apoi S-A SPÂNZURAT

GELOZIE FATALĂ. Un constănțean ȘI-A OMORÂT NEVASTA și apoi S-A SPÂNZURAT

Descoperire macabră în comuna Corbu, județul Constanța. Un localnic a sunat la telefonul de urgență 112 după ce l-a văzut atârnat în ștreang pe un vecin de al său. Când a intrat în casă, el a descoperit-o și pe nevasta spânzuratului, fără suflare.

Polițiștii constănțeni au fost alarmați de un apel primit, azi-dimineață, la 112. Un localnic din comuna Corbu a sesizat că, într-o curte, un om este spânzurat. Sosiți la fața locului, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 42 de ani care atârna în ștreang. În casa din ogradă polițiștii au dat peste un alt cadavru, al soției celui spânzurat.
Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că cei doi soți, deși nu erau divorțați, se despărțiseră de câteva luni. Femeia a plecat de acasă și locuia la iubitul ei, un vecin care stătea la câteva case distanță de domiciliul conjugal. Azi-noapte, bărbatul la care ea se mutase a plecat la serviciu. Soțul, cuprins de gelozie, s-a dus la cea cu care încă era căsătorit în acte. Se pare că a strâns-o de gât până a murit, deoarece criminaliști au descoperit leziuni în jurul gâtului femeii. Apoi, bărbatul gelos s-a spânzurat în curtea din fața casei.
Criminaliștii și medicii legiși urmează să stabilească cauza exactă a morții celor doi și cauzele care au condus la această tragedie.