Evenimentul Zilei > Actualitate > Gelozie bizară, dar ucigașă. Tatăl bulgar își ucide copilul nou-născut pentru că îi capta toată atenția soției românce
Gelozie bizară, dar ucigașă. Tatăl bulgar își ucide copilul nou-născut pentru că îi capta toată atenția soției românce

Gelozie bizară, dar ucigașă. Tatăl bulgar își ucide copilul nou-născut pentru că îi capta toată atenția soției românce

Un bulgar și-a înjunghiat fiul în vârstă de numai trei săptămâni din cauză că micuțul capta toată atenția mamei sale.

Denis Beytula l-a înjunghiat pe fiul său, Andrei Ștefan, în vârstă de trei săptămâni, cu un cuțit de bucătărie, în timp ce acesta dormea într-un coș de bebeluși. Bulgarul și-a înjunghiat apoi soția… Oroarea s-a petrecut în Marea Britanie.

Beytula, 27 de ani, a pledat vinovat de crimă și tentativă de omor în timpul unei audieri la Newcastle Crown Court și a fost condamnat la închisoare pe viață, cu un termen de minim 23 de ani.

Bulgarul și românca aveau o relație de la sfârșitul anului trecut.  Bărbatul era gelos pentru că partenera sa îi acorda prea multă atenție băiatului lor, nou născut, de care, spunea el, nu a fost legat niciodată.

Pe 2 octombrie, Beytula s-a întors acasă de la serviciu supărat că femeia refuzase să meargă la un coafor pe care i-l recomandase el.

Și-a înjunghiat copilul și soția, după care a telefonat la poliție și a spus calm: „„Copilul și soția mea … Tocmai mi-am ucis copilul și soția!”

Inițial, acesta a declarat că a atacat-o pe Andreea Ștefan din cauză că aceasta se filmase goală și lua cocaină.

„Atacul a fost susținut și repetat. A fost comis pe un fundal de control și comportament manipulativ, nu iubire”, a spus judecătorul.

„Într-un moment, Denis mi-a spulberat întreaga lume. Niciun părinte nu trebuie să participe la înmormântarea copilului său, să-și vadă copilul într-un sicriu. Acum știu că nu mă iubea. Dragostea nu încearcă să te controleze. Iubirea nu te amenință și iubirea nu ucide bebelușii”, a scris femeia, care a fost salvată de medici, într-o declarație.

Poliția l-a descris pe Beytula drept „calculat, manipulator și obsedat de control”.

„Practic, era gelos și egoist – gelos pe atenția de care Andrei avea nevoie ca nou-născut”, a spus polițistul care a anchetat cazul.

„Nu l-a văzut ca pe un fiu, într-un mod în care îl vede un tată iubitor. L-a văzut ca un rival pentru afecțiunea Andreei. Din cauza geloziei și egoismului acesta l-a ucis pe Andrei și a încercat să o ucidă pe Andreea”, a mai spus el.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: