Evenimentul Zilei > Actualitate > Mister în jurul lui Ganea. Epilepsie sau alcool?
Mister în jurul lui Ganea. Epilepsie sau alcool?

Mister în jurul lui Ganea. Epilepsie sau alcool?

Ionel Ganea (45 de ani) a ajuns de urgență la spital. Ieri, fostul atacant al echipei naționale participa la un proces, în calitate de martor, i s-a făcu rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

„Își revenise când a ajuns ambulanța”

„I s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-a luat pentru investigații amănunțite”, a declarat Ionuț Zaharia, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov. Unii martori au povestit că ex-fotbalistul consumase alcool și a făcut scandal. Pe de altă parte, cadrele medicale au lansat ipoteza unei crize de epilesie.

„Posibilă criză de epilepsie, cu marcă traumatică”

„Este vorba de o persoană de sex masculin, cu stare de agitație, posibil criză de epilepsie, cu marcă traumatică pe limbă și buze. Pacientul a fost transportat la Spitalul Făgăraș, asistenta spune că nu a simțit să fi avut halenă alcoolică. El nu a declarat nimic, iar ea nu a simțit nimic”, a anunțat David Levente, managerul Ambulanței Brașov.

 „Am avut o stare de leșin. Nu este ceva grav” I

Ionel Ganea a explicat că s-a simțit rău, pe fond de stres, dar și-a revenit după ce a ajuns la spital. „Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Am avut o stare de leșin. Nu este ceva grav. Din cauza emoțiilor și a stresului. Probabil s-au adunat toate. Acum sunt în regulă”,a declarat „Ganezul” pentru fanatik.ro. Altfel, George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, a marcat „o dublă” pentru FC Viitorul, în victoria obținută de dobrogeni pe terenul Astrei Giurgiu (scor 4-1), în etapa a 4-a a play-offului Ligii I.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: