Evenimentul Zilei > Actualitate > GĂINUȘĂ aruncă bomba în televiziune! Fostul cârcotaș s-a înfuriat și îi arată cu degetul pe cei care l-au făcut să plece de la Cronica Cârcotașilor și de la Prima TV. CE POATE SĂ SPUNĂ DESPRE NAȘUL SĂU ESTE INCREDIBIL
GĂINUȘĂ aruncă bomba în televiziune! Fostul cârcotaș s-a înfuriat și îi arată cu degetul pe cei care l-au făcut să plece de la Cronica Cârcotașilor și de la Prima TV. CE POATE SĂ SPUNĂ DESPRE NAȘUL SĂU ESTE INCREDIBIL

GĂINUȘĂ aruncă bomba în televiziune! Fostul cârcotaș s-a înfuriat și îi arată cu degetul pe cei care l-au făcut să plece de la Cronica Cârcotașilor și de la Prima TV. CE POATE SĂ SPUNĂ DESPRE NAȘUL SĂU ESTE INCREDIBIL

La împlinirea vârstei de 46 de ani, Găinușă îi trece în revistă pe toți cei care i-au pus bețe în roate. Printre cei analizați se numără Florin Călinescu, dar și Cristian Burci, patronul Prima TV. Deși cu Şerban Huidu are o relaţie cu totul specială, fostul său coleg fiind şi naşul său de cununie, Găinușă îl terfelește de nu-ți vine să crezi

Mihai Găinușă împlinește astăzi 46 de ani, iar fostul cârcotaș s-a gândit să facă și un mic bilanț pe blogul său. Punând una peste alta, el spune că este mândru de ceea ce a realizat și îi nominalizează pe toți cei care l-au sprijinit. Proaspăta vedetă a televiziunii publice nu pare descurajat de audiența mică pe care o face și spune că telespectatorii săi sunt „de calitate”. „Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros dinainte. Dar, hei! Acum am un public valoros și inteligent pe care-l respect mult. Vă mulțumesc că mă apreciați. Fac tot ce pot, credeți-mă, ca să nu vă dezamăgesc”.

În stilul său caracteristic și cu multă aciditate, umoristul născut în zodia Scorpionului nu uită să le dea peste nas celor care i-au pus bețe în roate. „Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris și l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată”, spune Găinușă în mesajul său.

De-a lungul carierei sale de 20 de ani în televiziune, umoristul a colaborat cu Florin Călinescu, Șerban Huidu, sau Cristian Burci. Nu l-a uitat pe niciunul și are câteva cuvinte despre fiecare: „Am lucrat în televiziune din 1997, la Chestiunea Zilei. Mulțumesc Călinescu. Nu-ți mulțumesc pentru că mi-ai zis de față cu toți sclavii tăi că n-am față de ecran”.

Despre plecarea sa de la „Cronica cârcotașilor”, dar și de la Prima TV, Găinușă a vorbit cel mai mult. Anul trecut, după mai multe discuții cu Șerban Huidu, Găinușă părea dorinic să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor. Ceva însă l-a făcut să se răzgândească pe ultima sută de metri, când promo-urile erau deja făcute și să spună acum despre fostul său prieten și naș că este „o nulitate”. În plan personal, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au o relaţie cu totul specială. Pentru Mihai Găinuşă, Şerban Huidu nu este doar fostul său coleg de la „Cronica Cârcotaşilor”, ci şi naşul său de cununie. În mărturisirea sa de astăzi, Găinușă îl acuză pe părintele „Cronicuței” că și-a însușit integral meritele emisiunii, dar și pe Cristian Burci, patronul Prima TV, că „și-a bătut joc de munca sa”. „Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul.

 

Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect.

Nu-mi pasă de cei care sunt și vor fi întotdeauna niște sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat și singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani și-un loc de muncă călduț. Sunteți niște nulități și așa o să rămâneți. Punct.

Mulțumesc Burci că ai crezut cândva în mine. Nu-ți mulțumesc că ți-ai bătut joc de munca mea și ai preferat să-i asculți pe yesmenii din jur. Să știi că niciodată n-o să mă dau bine pe lângă un patron, ca să supravietuiesc cu resturi aruncate”, apune fostul cârcotaș.