Evenimentul Zilei > Actualitate > GAFĂ de proporții la o TELEVIZIUNE cunoscută din România, în memoria lui Andrei Gheorghe. IMAGINEA ziaristului a fost GRAV AFECTATĂ
GAFĂ de proporții la o TELEVIZIUNE cunoscută din România, în memoria lui Andrei Gheorghe. IMAGINEA ziaristului a fost GRAV AFECTATĂ

GAFĂ de proporții la o TELEVIZIUNE cunoscută din România, în memoria lui Andrei Gheorghe. IMAGINEA ziaristului a fost GRAV AFECTATĂ

Moartea surprinzătoare a ziaristului Andrei Gheorghe a creat un vuiet în presa românească. În ultimele zile, am fost martorii unor ipoteze despre decesul acestuia, iar mai multe dezvăluiri despre ultimele sale clipe au ieșit la iveală. Totuși, în afara omagierilor și detaliilor oferite de presă, s-a remarcat o greșeală virală, în timpul emisiunii Antena Stars, când imaginea lui Andrei Gheorghe a suferit o lovitură semnificativă.

În timpul știrilor dimineții de marți, la Antena Stars, anunțul privind decesul lui Andrei Gheorghe a fost eclipsat de o gafă a postului de televiziune, care a confundat imaginea lui jurnalistului cu cea a unui actor celebru.

 

În timpul emisiunii, pe ecran se difuzau mai multe fotografii cu regretatul ziarist, dar, la un moment dat, într-una dintre imagini apărea actorul Johnathan Banks, cel care a interpretat rolul lui „Mike” în serialul american Breaking Bad.

Sursa FOTO: Paginademedia/Antena Stars

Site-ul de umor Times New Roman a remarcat imediat greșeala, deoarece aceasta se datorează, cel mai probabil, unui articol publicat de satiriști în urmă cu o lună. În „știrea” respectivă a umoriștilor, ziaristului Andrei Gheorghe i se asociază intenționat imaginea lui Banks.

Astfel, la o căutare pe motorul Google după numele regretatului jurnalist, la secțiunea „Imagini”, apare inclusiv imaginea cu actorul din arhicunoscutul serial.