GAFĂ TELEVIZATĂ. O reporteră luată pe sus de un cocalar pe plaja din Mamaia | VIDEO

GAFĂ TELEVIZATĂ. O reporteră luată pe sus de un cocalar pe plaja din Mamaia | VIDEO

Nu este prima oară când se întâmplă aşa ceva pe litoralul românesc. Pe lângă mare şi plajă, o altă atracţie a turiştilor puţin turmentaţi au devenit reporterii de televiziune.

O reporteră de la TV Neptun a simţit pe pielea ei ce înseamnă să faci cunoştinţă cu un cocalar de pe plaja din Mamaia. Ghinionul ei a fost că totul s-a petrecut în direct, spre satisfacţia individului. Tânărul, probabil uşor ameţit în urma petrecerilor organizate în această perioadă pe malul mării, a ţinut să îi facă avansuri, cel mai probabil, tocmai când reportera primea legătura din studio pentru a prezenta mai bine atmosfera de pe plajă. Deşi reportera a încercat să rezolve situaţia prin a-l intervieva pe tânăr, acesta nu a părut foarte interesat să comunice lumii pre amulte lucruri. La un momentat, acesta s-a hotărât să plece din cadru însă cu tot cu prezentatoare. După câteva încercări nereuşite, s-a lăsat păgubaş şi s-a dus către grupul său de prieteni, probabil pentru a se lăuda cu isprava sa memorabilă.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/1cLt_H-HfDw" frameborder="0" height="360" width="640"></iframe>

În urmă cu doi ani, de un tratament ceva mai agresiv a avut parte reportera televiziunii Pro TV, Ilknur Pintilie, pe o plajă din Vama Veche, unde un bărbat a prins-o de picioare exact în momentul în care a intrat în direct.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/RWTG03nFals" frameborder="0" height="360" width="480"></iframe>