Gafă incredibilă a reporterului Digi 24 trimis în Israel. Întregul moment a fost transmis live

Gafă incredibilă a reporterului Digi 24 trimis în Israel. Întregul moment a fost transmis live Sursa Foto: Captură ecran Digi 24

Jurnaliștii Cristina Cileacu și Valentin Stan sunt reporterii trimiși special în Israel pentru a relata evenimentele. În timpul unei transmisiuni live din Tel Aviv, Cristina Cileacu explică bombardamentul intens asupra Israelulu.

Cristina Cileacu relata culcată la pământ despre bombardamentele din apropiere și riscurile la care sunt expuși. Pe fundal însă, oamenii se plimbau liniștiți, fără să fie afectați de bombardamentul „din apropiere” menționat de reporterii Digi 24.

Echipa Digi 24 este în mijlocul războiului, anunța postul anterior

Întreaga situație a fost transmisă live, devenind rapid virală pe rețelele de socializare:

„Sunt destul de aproape de noi în momentul ăsta (bombardamentele), se pare că s-au oprit. Însă mai rămânem așa puțin, niciodată nu știi exact când se opresc bombardamentele”, menționa reporterul Cristina Cileacu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Organizația Medici fără Frontiere a declarat că sistemul de sănătate din Gaza "se confruntă cu un colaps"

Cei 2,3 milioane de palestinieni din Gaza, dintre care jumătate au fugit din casele lor, spun că au rămas fără mâncare și apă. Spitalele spun că nu mai au provizii medicale și nici combustibil pentru generatoarele de urgență, în contextul unei pene de curent la nivelul întregului teritoriu. Cinci spitale au încetat să mai funcționeze din cauza lipsei de combustibil și a pagubelor provocate de bombardamente, a declarat Ministerul Sănătății condus de Hamas.

Medicii au declarat că au folosit ace de cusut pentru a coase rănile și au folosit oțet ca dezinfectant până când magazinele s-au epuizat. În condițiile în care anestezia s-a epuizat, țipetele pacienților puteau fi auzite în timpul operațiilor.

Invazia iminentă a Israelului în Fâșia Gaza este în acest moment blocată de o solicitare a Statelor Unite ale Americii. Potrivit CNN, guvernul SUA a făcut presiuni asupra Israelului pentru a amâna invazia, cu scopul de a elibera mai mulți ostatici mai întâi. Ajutoarele umanitare reprezintă un alt motiv invocat de administrația lui Joe Biden.

Cei doi cetățeni americani eliberați recent de Hamas a readus în discuție posibilitatea de salva cât mai mulți ostatici, din numărul total de 200 de prizonieri.

Un înalt oficial al organizației Hezbollah a declarat cu hotărâre că gruparea militantă din Liban, susținută de Iran, a stabilit deja prezența sa în mijlocul conflictului și a avertizat că Israelul va suporta consecințe serioase în urma unei potențiale ofensive terestre în Gaza.