"Prin organizarea acestui târg de joburi, Primăria Capitalei îşi propune să angajeze oameni competenţi pentru ocuparea posturilor aflate în portofoliul celor douăzeci şi două de Companii Municipale. Este important de ştiut că acest târg se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât şi celor cu studii medii, aşa că îi invit pe toţi cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de muncă disponibile," a precizat primarul general, Gabriela Firea, conform unui comunicat transmis de PMB.

Târgul de joburi 2017 va avea loc în incinta spaţiului expoziţional al Institutului Naţional de Statistică, situat pe Bulevardul Libertăţii, nr.16, în intervalul orar 10,00 – 18,00.

Intrarea va fi liberă iar pentru buna orientare a candidaţilor, reprezentanţii Centrului pentru Tineret şi ai Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă vor fi la dispoziţia acestora pe tot parcursul evenimentului, a menţionat PMB.