Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Firea a dispărut de pe facebook. Primarul general al Capitalei şi-a închis contul
Gabriela Firea a dispărut de pe facebook. Primarul general al Capitalei şi-a închis contul

Gabriela Firea a dispărut de pe facebook. Primarul general al Capitalei şi-a închis contul

De obicei activă pe reţeaua sa de socializare, Gabriela Firea a decis să îşi închidă contul. Asta după ce sute de mii de oameni din întreaga ţară au protestat împotriva guvernului condus de Grindeanu. Primarul general al Capitalei este vicepreşedintele Partidului Social Democrat

Fără să dea vreo explicaţie Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, şi-a închis contul de facebook. Asta în condiţiile în care edilul sau oamenii din staff-ul ei postau zi de zi imagini de la diferite întâlniri, iar pagina acesteia avea peste 480 de mii de vizitatori.

„Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentan. Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte“, acesta este mesajul pe care îl primesc cei care vor să acceseze pagina de facebook a primarului general al Bucureştiului. Până la publicarea articolului adresa de facebook a Gabrielei Firea nu a putut fi accesată.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

După declaraţia primarului general, prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, a susţinut că declaraţia Gabrielei Firea, potrivită căreia 95% dintre cei care protestează în stadă nu au citit ordonanţa despre codurile penale, este tipică pentru un „pesedist pe care l-au lăsat nervii” şi nu face decât să toarne gaz pe foc într-un context social deja foarte tensionat.

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: