Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriel Tamaş va fi internat într-un centru de reabilitare? Un nou scandal monstru al fotbalistului român
Gabriel Tamaş va fi internat într-un centru de reabilitare? Un nou scandal monstru al fotbalistului român

Gabriel Tamaş va fi internat într-un centru de reabilitare? Un nou scandal monstru al fotbalistului român

Fotbalistul Gabriel Tamaş a comis-o iarăşi la o petrecere la care a participat recent. Beat fiind, Tamaş a dat telefon lui Yoav Katz, patronul clubului Hapoel Haifa, unde fundaşul român activează şi i-a vorbit în termeni agresivi şi vulgari.

În acea seară, Tamaş, mort de beat,  a fost dus acasă de către preşedintele clubului de fotbal deoarece fotbalistul român nu mai putea fi controlat, potrivit romaniatv.net

„M-a sunat şi imi vorbea ciudat. El tot timpul mi se adresa cu 'domnule presedinte', dar de aceasta data a fost difierit. Pe drumul spre acasa, romanul a spus ca a primit un tranchilizant si ca au incercat sa-l omoare", a povestit Yoav Katz.

După ce s-a trazit din beţie, Tamaş a afirmat că cineva de la petrecere i-a pus ceva în paharul cu băutură.

„Este o persoana buna, dar nu a rezistat tentatiei", a mai spus Katz, care, conform presei din Israel, vrea să-l interneze pe Gabriel Tamaş într-un centru de reabilitare.

Vestea proastă pentru Tamaş estă că începând cu data de 15 mai, pentru două luni de zile va face muncă în folosul comunităţii la Spitalul Rambam din Haifa. El va munci în cadrul spitalului timp de 5 zile pe săptămână. În plus, nu va mai avea voie să conducă 4 ani în Israel și, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la pușcărie 6 luni.