Gabriel Oprea și Maricel Păcuraru și-au lansat băieții într-o afacere comună. Totul ține de securitate

Gabriel Oprea și Maricel Păcuraru și-au lansat băieții într-o afacere comună. Totul ține de securitate Sursa: arhiva EVZ

Prietenia dintre doi grei ai vieții publice a devenit și mai trainică prin asocierea copiilor lor într-o firmă de securitate.

Prietenia dintre doi grei ai vieții publice a devenit și mai trainică prin asocierea copiilor lor într-o firmă de securitate. Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării Naționale și al Afacerilor Interne și Maricel Păcuraru, cunoscut om de afaceri și patronul televiziunii Realitatea Plus au intrat într-o combinație de afaceri prin băieții lor. Anunțul despre noua asociere a fost făcut de Uniunea Militarilor si Politistilor „Mihai Viteazul”.

Gabriel Oprea, pe lângă ministerele pe care le-a condus, a fost și vicepremier pentru probleme de securitate națională și probabil că le va da sfaturi prețioase celor doi tineri întreprinzători. Paul Păcuraru și Gabriel Oprea jr. sunt cam de aceeași vârstă și au decis că pot să se extindă și în lumea afacerilor ca să-și întărească prietenia de familie care-i leagă de mult timp. Ei au decis, alături de tații lor, și au înființat o firmă de securitate, care speră să câștige repede teren prin calitate și performanță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Firma se numește Romanian Premium Security și îi are ca acționari cu părți egale – 50% - pe fii celor doi grei din viața publică, Paul Păcuraru și Gabriel Oprea jr. Societatea lui Oprea si Păcuraru oferă servicii premium de securitate și protecție, dar și consiliere în domeniu, pentru oamenii de business. Cu siguranță deja au primii clienți și curând vom vedea genul acela de bodyguarzi în costume specifice, purtând inițialele RPS.