Bianca Drăgușanu e istorie. Gabi Bădălău și iubita tinerică au trecut la nivelul următor

Bianca Drăgușanu e istorie. Gabi Bădălău și iubita tinerică au trecut la nivelul următor Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

Gabi Bădălău a uitat-o pe Bianca Drăgușanu, care l-ar fi înșelat, și a plecat cu noua lui iubită, Daria, într-o vacanță exclusivistă la Mykonos. Omul de afaceri o ducea și pe Bianca în destinații de lux, dar acum totul s-a schimbat și acesta s-a orientat către o fată mult mai tânără ca blondina.

Gabi Bădălău, în vacanță cu noua iubită

Gabi Bădălău nu își ascunde relația cu noua iubită. El a filmat-o pe Daria în timp ce dansa, într-o rochie albă și sexy. El postează pe rețelele de socializare mereu poze cu cea care i-a furat inima.

Omul de afaceri s-a afișat pentru prima dată cu noua iubită la Gala Viva, eveniment la care a fost și Bianca Drăgușanu. El a declarat că fosta lui iubită are o relație de șase luni și că are de gând să își vadă de viața lui. Acesta a spus că este gata să se distreze cu Daria.

Noua iubită a lui Gabi Bădălău.v1

Noua iubită a lui Gabi Bădălău. Sursa foto Instagram

„Foarte bine. Daria o cheamă. Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău pentru Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bianca Drăgușanu, despre noua relație a lui Gabi Bădălău

După ce a văzut că Bădălău a înlocuit-o, Bianca Drăgușanu a declarat că se bucură când vede oameni fericiți și că nu o mai surprinde nimic. „Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie!”, a spus ea.

Gabi Bădălău și noua iubită

Gabi Bădălău și noua iubită. Sursa foto captură ecran

Bianca Drăgușanu ar avea o altă relație de 6 luni

Se zvonește că Bianca ar avea o relație acum cu asistentul medical Auday, cel pe care Bianca îl promovează pe Instagram, în urma unui contract încheiat între ei. O sursă a declarat că fosta prezentatoare TV nu are de gând să se afișeze cu noul iubit pentru că ea se plimbă cu Rolls Royce-ul și el cu Uberul.

„Relația dintre Bianca și Gabi se răcise de câteva luni, erau ei împreună de fațadă, dar se îndrevedea despărțirea, mai devreme sau mai târziu. Și s-au despărțit acum. Bianca se întâlnește cu Auday, dar nu s-a afișat cu el, nu prea i-ar conveni, păi, ea urcă în Rolls, el merge cu Uber-ul… Ei se întâlnesc de prin iarnă, stătea pe la el, iar Gabi a simțit asta”, a dezvăluit sursa.

În trecut, Bianca Drăgușanu a fost înșelată de Alex Bodi cu o altă fată mai tânără, pe care o cheamă tot Daria. Cele două și-au aruncat cuvinte dure la momentul respectiv.