Evenimentul Zilei > Actualitate > Frumoasa BELLA din seria Twilight a ZDROBIT INIMA BĂRBAȚILOR: Se IUBEȘTE cu o femeie!
Frumoasa BELLA din seria Twilight a ZDROBIT INIMA BĂRBAȚILOR: Se IUBEȘTE cu o femeie!

Frumoasa BELLA din seria Twilight a ZDROBIT INIMA BĂRBAȚILOR: Se IUBEȘTE cu o femeie!

Relația cu partenerul ei din „Twilight”, Robert Pattinson, a durat câțiva ani și a fost presărată cu scandaluri răsunătoare

Kristen Stewart a vorbit pentru prima dată despre viaţa ei alături de o persoană de acelaşi sex, într-un interviu acordat revistei Elle. Actriţa, în vârstă de 26 de ani, și care a avut o lungă relație cu partenerul său din „Twilight”, Robert Pattinson, începută în 2008, a recunoscut că se iubește cu producătorul Alicia Cargile. "În momentul ăsta sunt foarte îndrăgostită de prietena mea", a declarat Stewart. "Ne-am despărţit de câteva ori şi am ajuns din nou împreună, iar de data asta mi-am spus că În cele din urmă, pot simţi din nou! ", a completat ea.

Despre viaţa amoroasă a lui Kristen Stewart au existat mai multe zvonuri, dar actrița nu a confirmat până acum. "M-am gândit că de fapt, dacă ascund acest aspect, acest lucru dovedeşte că nu sunt de acord întru totul cu relaţia mea, sau că mi-e ruşine cu ea, aşa că a trebuit să-mi modific modul în care am abordat această problemă în public. Când mă întâlneam cu un tip, ascundeam tot ce făceam, pentru că tot ce era personal părea banal, aşa că nu-mi plăcea", a explicat actriţa. "Noua relație mi-a deschis orizontul, perspectivele asupra vieţii şi sunt cu mult mai fericită", a concluzionat ea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: