Evenimentul Zilei > Actualitate > FRF și LPF, la cuțite! La ordinul lui Răzvan Burleanu, secretarul general al Ligii a fost DAT AFARĂ din sediul forului
FRF și LPF, la cuțite! La ordinul lui Răzvan Burleanu, secretarul general al Ligii a fost DAT AFARĂ din sediul forului

FRF și LPF, la cuțite! La ordinul lui Răzvan Burleanu, secretarul general al Ligii a fost DAT AFARĂ din sediul forului

Ședința de urgență a Comitetului Executiv al FRF a fost câmpul de luptă, se pare, între șeful de la „Casa Fotbalului” și Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

Potrivit „Gazeta Sporturilor”, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a reacționat nervos în timpul ședinței. Șeful forului a început să gesticuleze nervos și să vorbească pe un ton ridicat în sală, după care l-a dat afară pe secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Ieșiți afară acum! Nu aveți ce căuta aici! Nu sunteți membru în Comitetul Executiv, nu aveți ce să cautați aici! Ieșiți din sală!", au fost cuvintele spuse pe un ton ridicat de către Burleanu. Mai mult, șeful Federației a prezentat și-o hârtie prin care îi interzicea accesul lui Ștefan la această ședință, mai anunță sursa citată.

Știre în curs de redactare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.