Evenimentul Zilei > Monden > Fratele Mădălinei Manole a rămas fără femeia care i-a stat aproape 20 de ani: „Am pierdut în viaţă cam tot ce iubeam”
Fratele Mădălinei Manole a rămas fără femeia care i-a stat aproape 20 de ani: „Am pierdut în viaţă cam tot ce iubeam”

Fratele Mădălinei Manole a rămas fără femeia care i-a stat aproape 20 de ani: „Am pierdut în viaţă cam tot ce iubeam”

A pierdut-o pe sora lui cea dragă, pe Mădălina Manole, apoi au plecat pe rând părinţii. Acum, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, trece printr-o nouă suferinţă.

Acum, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, trece printr-o nouă suferinţă. Bărbatul a rămas singur după ce femeia lângă care a stat 20 de ani a ales să divorţeze. Singura lui alinare e Mihai, singurul lui fiu, scrie okmagazine.ro.

„Nu am de ce să îmi ascund viaţa personală, dar nici să o pun pe tapet cu lux de amănunte. Nu cred că interesează multă lume. Într -una din fotografii apare şi mama lui Mihai, femeia care a stat închisă în cuşca leilor (leii fiind eu şi Mihai) timp de peste 20 ani şi care după moartea mamei şi-a exprimat dorinţa de a părăsi cuşca, deşi leii erau paşnici. Am pierdut în viaţă persoane dragi mie, cam tot ce iubeam.O căsnicie în plus sau în minus nu mai contează.De ceva timp am învăţat să trăiesc singur. La început a fost greu, dar te obişnuieşti! Singurătatea doare, dar nu ucide! Cel puţin pe mine!”, spune Marian Manole.

Fiul Mădălinei și nepotul ei nu se cunosc

Marian Manole a încercat să se împace cu Petru Mircea, fostul lui cumnat. A mers alături de fiul lui  la casa din Otopeni, pe care acesta o împărţea cu celebra solistă. Modul în care a fost tratat i-a lăsat însă un gust amar.

 „Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soţul Mădălinei! De dragul copiilor noştri! Mihai, băiatul meu, a dorit să-şi cunoască vărul, pe Petru jr, fiul Madalinei! Fiind şi un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni, având ulterior şi treabă în Bucureşti! Nu am avut cum să-l anunţ telefonic pe fostul meu cumnat că venim intr-o scurta vizită acolo, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon! Nu am cum să-l apelez!

Mihai şi prietena lui pregătiseră şi un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranţa în suflet că cei doi veri se vor cunoaşte! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre şi să-şi întâlnească vărul! A spus că Petru jr este la un prieten în vizită! Aveam de gând să mai stăm şi să aşteptăm, l-am rugat să îl sune! Putea să îl sune pe Pui mic! Nu a dorit!”,  a povestit Marian Manole pe Facebook.