Evenimentul Zilei > Actualitate > Fotografii de nuntă SUBACVATICE sau un altfel de a spune „casă de piatră” | GALERIE FOTO
Fotografii de nuntă SUBACVATICE sau un altfel de a spune „casă de piatră” | GALERIE FOTO

Fotografii de nuntă SUBACVATICE sau un altfel de a spune „casă de piatră” | GALERIE FOTO

Fotografiile de nuntă pentru albumul de familie nu sunt chiar floare la ureche, dacă mirii se respectă. Acestea presupun efort, imaginatie, un buget decent şi mai ales un fotograf talentat, că doar nu se cade ca cel mai important moment din viaţa cuplului să treacă neobservat.

Cu toate acestea, la capitolul originalitate proaspăţii însurăţei nu prea au cu ce se lăuda, cam toate fotografiile de nuntă sunt, cu mici excepţii, cam la fel.

Este drept, că unii din dorinţa de a fi altfel, alunecă în penibil, aşa că nu este de mirare că fotografii nu-şi rică onorariul şi merg pe reţeta clasică: mirele cu mirasa zâmbind în poieniţă sau rodul de flori din parc, după caz, mirii cu părinţi, mirii cu naşii, mirii cu prietenii, etc.

Nu la fel se întâmplă în cazul şedinţelor foto realizate de Adam Opris care s-a profilat pe fotografii de nuntă subacvatice şi ceea ce face el nu numai că sunt proiecte originale, dar se pot numi fără exagerare lucrări artistice remarcabile.