Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Primele imagini cu Alina Binder însărcinată cu al doilea copil. Soția Principelui Nicolae a dat prietenelor marea veste
FOTO/ Primele imagini cu Alina Binder însărcinată cu al doilea copil. Soția Principelui Nicolae a dat prietenelor marea veste

FOTO/ Primele imagini cu Alina Binder însărcinată cu al doilea copil. Soția Principelui Nicolae a dat prietenelor marea veste

În urmă cu două săptămâni, fostul principe Nicolae anunța pe rețelele de socializare că în curând familia li se va mai mări cu un membru. Alina Binder este din nou însărcinată, urmând să nască în primăvara anului 2022.

Chiar dacă a rămas însărcinată la un timp relativ scurt după venirea pe lume a primului copil, fiica cuplului abia a împlinit un an, Alina Binder este într-o formă de zile mari.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/11

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe soția lui Nicolae al României, în momentul în care se pregătea să se întâlnească cu o prietenă. Cel mai probabil își dorea să-i împărătășească personal marea veste. După ce a stat câteva minute bune pentru a reuși să găsească un loc de parcare, Alina a luat telefonul mobil și s-a apucat să dea telefoane și mesaje pesemne că ajunsese prima la întâlnire, iar prietena nu se mai făcea văzută.

Într-un final cele două  au reușit să se întâlnească și o dată intrate în restaurant s-au pus la discuții. Au socializat și au râs mult, pesemne că vestea unui viitor bebeluș le-a dat ambelor o stare de bine.  „În ajunul sărbătoririi Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții”, au anunțat soții Nicolae și Alina pe site-urile de socializare.

Nu se vede că este însărcinată

Din cauza temperaturilor scăzute, mai precis a hainelor pe care suntem nevoiți să le purtăm în perioada asta, Alina reușește să mascheze cu ușurință sarcina. Cu atât mai mult cu cât, după spusele soțului ei, se pare că a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină, deci ar trebui să se întrezărească o burtică proeminentă. Poate totuși că Alina se numără printre acele femei care abia în ultimele două luni este evident că urmează să devină mame.