Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Ovidiu Lipan Țăndărică spune de 13 ani că se lasă de fumat, dar „sudează” țigară după țigară
FOTO. Ovidiu Lipan Țăndărică spune de 13 ani că se lasă de fumat, dar „sudează” țigară după țigară

FOTO. Ovidiu Lipan Țăndărică spune de 13 ani că se lasă de fumat, dar „sudează” țigară după țigară

În 2018, după ce s-a prăbușit în propriul apartament și a ajuns pe mâna medicilor, Ovidiu Lipan Țăndărică afirma sus și tare că nu mai pune țigară în gură, conviins fiind că fumatul este de vină pentru starea de vertij. La 13 ani distanță, îl găsim pe celebrul artist „sudând” țigările, mai ceva ca un turc.

De ani buni, Ovidiu Lipan Țăndărică are ceva probleme la inimă, dar este și hipertensiv. Deși medicii i-au recomandat să renunțe la fumat, artistul nu poate să scape de acest viciu.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Dovadă sunt cele mai recente fotografii realizate de fotoreporterii EVZ cu celebrul toboșar. Zilele trecute, când abia se mai putea respira din cauza vremei caniculare, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a dat întâlnire cu doi prieteni pe terasa unui restaurant din Capitală. Deși a comandat ceai, semn că a conștientizat că din cauza cafelei riscă să aibă tensiunea mărită, artistul a fumat pe toată perioada întâlnirii, pesemne că au uitat ce declara în urmă cu 13 ani, când, de pe patul de spital jura că nu mai pune țigară în gură.

„Pur și simplu m-a luat un „vârtej” și am căzut. Nu-mi mai puteam controla mișcările, m-am înmuiat instantaneu. Poate m-am enervat prea tare din cauza meciului sau poate că de vină sunt țigările. Vă jur că mă las de fumat. Va trebui să mă las de fumat sigur. Neapărat rock’n’roll-ul merge mai departe dacă ne lăsăm de fumat”, spunea artistul în 2008. Se pare că rock’n’roll-ul a mers mai departe, chiar și printre fumuri de țigară.

S-a „rotunjit” un pic în perioada pandemiei

Îmbrăcat într-un costum alb, cu cămașă și pantalon, Ovidiu Lipan nu renunță la eleganță nici măcar atunci când afară este caniculă. Ce-i drept, de-a lungul timpului artistul a avut grijă de imaginea lui, fiind printre cei mai prezentabili artiști de la noi. Chiar dacă se apropie de pragul vârstei de 70 de ani, artistul a încercat mai mereu să se mențină în formă și să-și ascundă adevărata vârstă din buletin. Lucru care i-a reușit până să vină pandemia. Se pare că lipsa spectacolelor și a cântărilor cu care era obișnuit l-au făcut pe Țăndărică să fie sedentar și să acumuleze câteva kilograme în plus.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News