Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO/ Încă o vedetă emblemă a Antenei părăsește postul? Alina Pușcaș a fost fotografiată pe platourile serialului VLAD de la Pro TV
FOTO/ Încă o vedetă emblemă a Antenei părăsește postul? Alina Pușcaș a fost fotografiată pe platourile serialului VLAD de la Pro TV

FOTO/ Încă o vedetă emblemă a Antenei părăsește postul? Alina Pușcaș a fost fotografiată pe platourile serialului VLAD de la Pro TV

În ultima perioadă tot mai multe vedete TV aleg să migreze de la o televiziune la alta, iar asta nu pentru că nu ar fi loiale postului care le-a adus de cele mai multe ori celebritatea, ci pentru că doresc să fie implicate în alte proiecte sau să aibă parte de noi provocări. Deși nimeni nu ar fi crezut că ar renunța vreodată la emisiunea „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș a fost văzută în compania producătorilor serialului VLAD, chiar pe platourile de filmare.

Nu ar mira pe nimeni dacă, după 11 ani de Antena 1, Alina Pușcaș ar schimba macazul și ar trece în corabia postului concurent, PRO TV, mai ales că nu ar fi prima vedetă care ar face asta. Cu atât mai mult cu cât serialul VLAD are record de audiență și nu este nici prima actriță de la Antena care s-ar afla în distribuție.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Vă reamintim că de curând, actrița Anca Dinicu, pe care lume o știa din serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1, este colegă cu Adi Nartea și Andrei Aradits. Revenind însă la Alina Pușcaș, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o chiar pe platourile de filmare, într-una dintre pauze, stând de vorbă cu regizorul Cristian Buje.

Conform surselor noastre se pare că nu este vorba de o mutare la un post concurent, cel puțin deocamdată, ci întâlnirea dintre Alina și Cristi Buje se datorează unei prietenii mai vechi. Regizorul a lucrat și la serialul „Narcisa salbatică”, unde Pușcaș și-a făcut debutul în actorie cu un rol care a venit ca o rampă de lansare în televiziune. Dat fiind faptul că scenele din VLAD se filmau în centrul Capitalei, iar Alina se afla în zonă, imediat ce și-a revăzut fostul coleg, prezentatoarea TV a oprit câteva minute pentru a schimba câteva cuvinte.

În pauză cu emisiunea „Te cunosc de undeva

Chiar dacă în momentul de față este în continuare sub contract cu Antena 1, nu ar fi exclus ca Alina să fi vorbit cu Cristian Buje și de o eventuală colaborare, mai ales că a declarat în repetate rânduri că i-a plăcut extrem de mult perioada când filma pentru „Narcisa sălbatică” și că nu ar spune NU unui proiect asemănător. Mai mult de atât, proiectul pe care îl prezintă din 2012 se află în pauză de mai bine de șase luni și nu sunt zvonuri că ar începe filmările pentru un nou sezon.