De când a renunțat la emisiunie de la radio, George Vintilă s-a implicat în mai multe proiecte, printre care și „Asia Expres”, iar în momentul de față este voice-over-ul emisiunii „Imperiul Leilor” de la PRO TV. Dat fiind faptul că în momentul de față dispune de mai mult timp liber, proiectele la care lucrează fie au încheiat câte un sezon, fie sunt la stadiul de casting, George Vintilă își dă întâlnire cu prietenii vechi.

Asta s-a întâmplat și zilele trecute, când fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe George în fața unei cafenele din București. Alături de un prieten, dar și de cel mai bun prieten al lui, amstaff-ul Sol, câinele pe care îl are de aproape patru ani, George s-a bucurat de vremea frumoasă de afară, la o țigară de foi, rulată chiar de amicul lui.

Pasiunea pentru animale o are încă de mic

Rare sunt momentele în George Vintilă iese din casă fără animalul său de companie, Sol. Cei doi sunt nedespărțiți chiar și în deplasările pe care Vintilă le face înafara Bucureștiului. Această pasiune și dragoste față de animale o are încă de mică, când și visa să devină medic veterinar. Are acasă mai mult animale, inclusiv o iapă numită Lolita pe care o ține într-un centru de echitație din județul Dâmbovița.