Evenimentul Zilei > Sport > Fotbalist de echipă națională, bătut în plină stradă. A ajuns de urgență la spital
Fotbalist de echipă națională, bătut în plină stradă. A ajuns de urgență la spital

Fotbalist de echipă națională, bătut în plină stradă. A ajuns de urgență la spital

Un fotbalist de echipă națională de juniori a fost bătut în plină stradă, de un grup organizat format din 10-12 persoane.

Un fotbalist de echipă națională a României a fost bătut în plină stradă, la Ploiești. Este vorba de internaționalul Mihai Constantinescu, în vârstă de 18 ani. Jucător în Liga a 2-a, la Petrolul Ploiești, el a fost atacat în orașul prahovean, în cartierul 9 Mai. Incidentul s-a întâmplat, sâmbătă, 20 februarie, iar datele au fost făcute publice astăzi.

Component al naționalei Under 19, Mihai Constantinescu a fost lovit în timp ce se plimba pe stradă alături de alți doi coechipieri, Mario Bratu și Cristian Lixandru. După ataca, el a sunat la numărul de urgență 112. A fost transportat la spital, acolo unde a fost internat pentru evaluări medicale. Totodată, în urma leziunilor suferite, i-au fost aplicate de către medici patru copci.

fotbalist de echipă națională bătut
Mihai Constantinescu a fost bătut la Ploiești de mai multe persoane

Fotbalist de echipă națională, bătut de un grup organizat

Gabi Constantinescu, tatăl fotbalistului, a vorbit despre acest eveniment în care fiul să a devenit victimă. „L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul. Am înțeles că Poliția a reținut doi inși.

Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn și i-a spart arcada. Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetări.” A povestit tatăl fotbalistului pentru ziare.com.

„S-a întâmplat rapid”

„Ori au fost trimiși de cineva, nu știu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieșit din curte de aici și s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat”. A mai precizat tatăl tânărului agresat.