Se pare că Răzvan Simion, coprezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, și cântăreața Lidia Buble, nu mai formează un cuplu. Cea mai spectaculoasă despărțire a anului din showbiz-ul românesc a fost anunțată, astăzi, chiar de omul de televiziune, într-un anunț postat pe o rețea de socializare.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a scris Răzvan Simion.

După acest „breaking news”, toată lumea a fost curioasă să afle ce crede Diana, fosta soție a lui Dani. Ea nu a făcut niciun comentariu, dar a postat o poză în care apar patru cărți. Una dintre ele are titlul „Sfârșitul e mereu aproape… Momente apocaliptice de la colapsul Epocii Bronzului până la amenințarea nucelară”. Nu se știe dacă fosta jumătate a lui Răzvan Simion a ales întâmplător această carte sau ea a intrat în cadrul tocmai datorită mesajului.

Răzvan Simion a divorțat de Diana, în 2015 și la scurt timp după ce a oficializat despărțirea s-a afișat cu Lidia Buble. Legat de acuzațiile lansate de fosta soție, prezentatorul de la Antena 1 spunea anul trecut. „Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a “umflat”, nu m-am ambalat . Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…)Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, afirma Răzvan la emisiunea „Xtra Night Show” prezentată de Dan Capatos.