Evenimentul Zilei > Politica > Fost fotbalist al Generației de Aur, „racolat” pe listele PMP! Ce promisiune face dacă va câștiga un loc în Senat
Fost fotbalist al Generației de Aur, „racolat” pe listele PMP! Ce promisiune face dacă va câștiga un loc în Senat

Fost fotbalist al Generației de Aur, „racolat” pe listele PMP! Ce promisiune face dacă va câștiga un loc în Senat

Un fotbalist de legendă este achiziția de forță a PMP pentru alegerile parlamentare. Racolările partidelor din rândurile numelor cu notorietate aduc multe surprize, cu care acestea speră să atragă electoratul la vot.

Dorinel Munteanu va fi candidat al PMP Cluj la alegerile pentru Senatul României. Fostul coleg al lui Hagi și Gică Popescu în cadrul Generației de Aur, actualmente dedicat unei cariere de antrenor, susține că, încă de când a acceptat să candideze și-a promis că va avea „un dialog real cu clujenii”. Munteanu a lansat și o invitație în proiectul său, pe care l-a intitulat „Vorbește cu senatorul tău”.

Fostul fotbalist este membru al PMP din luna august și a candidat la alegerile locale pe listele PMP Galați, însă nu a câștigat un mandat.

„Voi fi vocea clujenilor”

„Din momentul în care am acceptat să candidez pentru Senatul României, din partea Partidului Mişcarea Populară, mi-am promis că voi avea un dialog real cu clujenii. Veţi avea în mine partenerul de discuţie pentru toate proiectele care vă vor putea face viaţa mai bună.

Vă lansez acum această invitaţie în proiectul căruia i-am spus «Vorbește cu senatorul tău». Vă invit să-mi scrieţi aici, în comentarii, sau în mesaje private. Voi analiza propunerile dumneavoastră cu specialiştii din domeniu, cu autorităţile competente, cu organizaţiile non-guvernamentale după caz, pentru a găsi cele mai bune soluţii.

Vom avea ocazia, astfel, să discutăm şi despre proiectele pe care le avem eu şi Partidul Mișcarea Populară. Vă invit să votați Partidul Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din 6 decembrie Împreună vom reuși! Împreună #MișcămRomânia”, a scris Dorinel Munteanu, miercuri, pe Facebook, informează B1TV.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: