Mircea Badea, în cărți pentru cea mai urmărită competiție sportivă

Mircea Badea, în cărți pentru cea mai urmărită competiție sportivă Sursa foto: Arhiva EVZ

Mircea Badea ar putea să-i surprindă pe telespectatori. El ar putea deveni comentatorul special al uneia dintre cele mai urmărite competiții sportive din lume.

Mircea Badea trece de la „în gura presei” la Formula 1. Mai exact, este  „în cărți” pentru un rol râvnit: comentator special al  Formulei 1 de la Antene.  Transmisiunea competiției sportive este posibilă, deoarece Antena 1 și Antena 3 au primit acest drept. Realizatorul TV este pasionat de sport și de pariuri sportive, însă, nu a mai comentat până acum curse de Formula 1.

Mircea Badea ar putea comenta Formula 1. Competiția, în topul audiențelor

Formula 1

Sursă foto: Dreamstime

Potrivit Fanatik, este aproape „bătut în cuie” ca Mircea Badea să schimbe „comentariul” și să fie pe placul împătimiților de curse. El va fi invitatul special al lui Cătălin Cedric Ghigea, cel care comentează „cu drepturi depline ” cursele de Formula 1 din acest sezon.

Voi comenta Formula 1 la Antena începând cu acest weekend. Am vorbit, ne-am înțeles, am bătut palma. Ca voi, am fost telespectator al F1 pentru cel puțin 25 de ani și nu am ratat nicio cursă (unele le-am vazut înregistrate). De mulți ani am și abonament la F1TV. În fiecare zi citesc cel puțin 1.5 ore despre F1”, a precizat Cătălin Cedric Ghigea, conform gsp.

Ne puteți urmări și pe Google News

România a preluat modelul altor state, care preferă să facă dialog la cursele de Formula 1. Considerat acid, ironic, dar și amuzant, Mircea Badea trebuie să treacă de „testul” audienței.

Când ia startul sezonul din 2024 și când se transmite în România

Formula 1

Sursă foto: Profimedia Images

Noul sezon din Formula 1 va începe joi,  29 martie, odată cu primele antrenamente de la Marele Premiu al Bahrainului. Acesta va cuprinde în total 24 de curse. Specialiștii consideră că  favorita sezonului este Red Bull, deoarece  e mult în fața principalelor rivale.

 Vineri, 1 martie, atunci când sunt programate calificările din primul mare premiu al anului 2024, Antena 1 va transmite în direct din Bahrain. Marele premiu din Bahrain, programat pentru 2 martie de la ora 17.00, va fi difuzat, în direct, de Antena 1.  Ulterior, Antena 3 va transmite  în direct de la  calificările din Arabia Saudită. Marele premiu al Arabiei Saudite urmează să fie transmis, de Antena 3, sâmbătă, pe 9 martie 2024.