Evenimentul ZileiMondenFamilia lui Michael Schumacher ar plănui să se mute în Spania. Soția campionului mondial de Formula 1 a achiziționat un teren în valoare de 2,8 milioane de euro

Familia lui Michael Schumacher ar plănui să se mute în Spania. Soția campionului mondial de Formula 1 a achiziționat un teren în valoare de 2,8 milioane de euro

Familia lui Michael Schumacher ar plănui să se mute în Spania. Soția campionului mondial de Formula 1 a achiziționat un teren în valoare de 2,8 milioane de euro
Membrii familiei fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher, ar plănui să se mute în Spania, conform presei germane, dar și localnicilor din zonă, însă cei dintâi nu au dorit să clarifice această informație. De altfel, nici despre starea de sănătate a pilotului nu se știu multe lucruri, încă din anul 2013, atunci când fostul pilot de curse a suferit un accident la schi în Franța.

Presa germană a titrat, în ediția de vineri, 29 iulie 2022: „Corinna Schumacher: noua sa viaţă la Mallorca”, dezvăluind faptul că soția fostului pilot de curse Michael Schumacher s-ar fi mutat cu familia sa pe insula din Spania, asta după ce a achiziționat un teren de 200 de hectare, aproape de vila pe care o are încă din 2017.

Familia fostului pilot Michael Schumacher s-ar fi mutat în Spania

Despre faptul că familia Schumacher s-ar fi mutat în Spania s-a scris încă de acum patru ani, însă surse apropiate familiei fostului campion au infirmat această chestiune, deși primarul oraşului și vecinii au confirmat informația.

Pe terenul de 200 de hectare, Corinna și fiica sa, Gina-Maria, vor amplasa un adăpost pentru cai, ambele fiind pasionate de echitație. Costul terenului se ridică la 2,8 milioane de euro, în vreme ce vila de pe insula spaniolă a costat 32 de milioane de euro. Vila Yasmin a fost cumpărată de la preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, proprietatea dispunând și de două piscine, o grădină de mari dimeniuni și un heliport.

Fostul pilot de curse Michael Schumacher are acum vârsta de 53 de ani. Acesta nu a mai fost văzut în spațiul public după ce, în anul 2013, a suferit un accident de schi, pe când se afla în Meribel (Franţa). De atunci, numeroase zvonuri cu privire la starea sa de sănătate au tot circulat, însă acestea nu au fost confirmate de către apropiații marelui campion, conform Agerpres.

Grav accident suferit la schi, în 2013

Michael Schumacher a suferit un accident foarte grav în anul 2013, în timp ce schia în afara pârtiei în Meribel. El s-a lovit la cap și a suferit leziuni cerebrale foarte grave, chiar dacă în momentul accidentului purta o cască de protecție.

Campionul german a suferit două operații și a fost plasat în comă medicală timp de șase luni. Și-a revenit din comă în 2014, după 250 de zile, și a fost mutat într-un spital din Lausanne, Elveția. Ulterior a fost externat și a fost îngrijit la domiciliul său de lângă lacul Geneva.

„Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu numai mie îmi este dor de el, tuturor celor din jur. Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat acum. A fost pur și simplu ghinion”, a afirmat Corinna, soția lui Michael Schumacher.


Accesează: