Fondatorul Twitter, decizie incredibilă în lupta împotriva Covid-19. Ce măsură a luat

Fondatorul Twitter, decizie incredibilă în lupta împotriva Covid-19. Ce măsură a luat

Fondatorul Twitter Jack Dorsey a luat o decizie incredibilă în lupta împotriva Covid-19. Măsura luată de acesta este una extrem de importantă și poate ajuta la combaterea pandemiei COVID-19.

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey a anunțat marți că va dona un miliard de dolari în acțiuni de la cealaltă companie a sa, Square, pentru a ajuta la combaterea pandemiei coronavirusului, informează 7sur7.be.

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare, Dorsey a arătat că această sumă reprezintă 28% din averea sa. "După rezolvarea acestei pandemii, banii vor fi direcţionaţi către sănătatea şi educaţia fetelor, precum şi către venitul universal" a precizat miliardarul.

Pentru a obţine această sumă, va vinde treptat acţiunile unei alte companii pe care o deţine, Square, specializată în plăţi digitale. Jack Dorsey consideră aceste două domenii ca soluţii potenţiale pentru "problemele cu care se confruntă lumea".

Ne puteți urmări și pe Google News

Fondurile vor fi alocate, în mod transparent, prin intermediul fundaţiei sale Start Small. Conform tabelului distribuit online, o primă subvenţie de 100.000 de dolari este destinată Fondului american alimentar.

Fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a anunţat pe Instagram în urmă cu cinci zile că a donat 100 de milioane de dolari băncilor americane de produse alimentare.