Evenimentul Zilei > EVZ Special > Florin Pastramă a plecat de acasă. Brigitte a rămas cu ochii în lacrimi și cu 70.000 de euro „gaură” VIDEO
Florin Pastramă a plecat de acasă. Brigitte a rămas cu ochii în lacrimi și cu 70.000 de euro „gaură” VIDEO

Florin Pastramă a plecat de acasă. Brigitte a rămas cu ochii în lacrimi și cu 70.000 de euro „gaură” VIDEO

Scandalul din familia Pastramă a luat amploare, după ce Florin și-a anunțat decizia de a pleca din casa lui Brigitte pentru a-și rezolva problemele financiare.

Florin Pastramă a decis să plece de acasă după ultim scandal pe care l-a avut cu Brigitte. De mai multă vreme relația celor doi scârțâie din cauza problemelor de natură financiară. Brigitte a descoperit, de curând, că banca i-a pus sechestru pe o sumă importantă, 70.000 de euro, din cauza datoriilor soțului.

După o nouă ceartă pe acest subiect, soțul fostei neveste a lui Ilie Năstase și-a făcut bagajele și s-a întors acasă, lăsând-o pe brunetă cu ochii în lacrimi.  Într-o dispută pe care au avut-o în direct, la Antena Stars, Brigitte i-a adus o serie de reproșuri lui Florin, acuzându-l că se folosește de banii ei pentru a-și susține rudele.

Cu ochii în lacrimi, femeia s-a plâns că Florin nu o ajută cu nimic și că ea este obligată să suporte toate cheltuielile de întreținere a casei.

Brigitte Pastramă nu mai vrea să plătească pentru alții

Bruneta a povestit în reality-show-ul de la Antena Stars că scena cu plecatul de acasă nu este nouă.

„Nu i-am cerut absolut nimic. Nu i-am cerut nimic niciodată și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor. Eu chiar am fost alături de ei tot timpul. De asta nici nu mai vreau să mă duc acolo. Eu chiar nu am crezut că își va face bagajele și va pleca. A mai plecat, dar s-a întors peste o zi, două. De data asta a luat-o foarte în serios.

El nu poate să-mi ofere absolut nimic, îmi mai face și probleme. S-a întâmplat și anul trecut ceva asemănător când ei (n.r.: familia lui) au vândut o casă. El toată ziua zice că are moștenire, dar nu mi-a adus niciodată un cadou”, s-a plâns Brigitte Pastramă în fața camerelor de luat vederi.

Afectată de problemele lui Florin

Brigitte consideră că nu este normal ca soțul ei să o acuze pentru problemele sale și ale familiei sale. De asemenea, ea spune că nu este dispusă să mai muncească pentru alții, referindu-se la familia lui Florin.

„El m-a acuzat pe mine că cică s-a întâmplat totul că stătea cu mine. Mi se pare foarte aiurea. Eu nu sunt de acord să muncesc pentru problemele altora. Am fost trup și suflet, am vrut să-l ajut, dar nici chiar așa. Nu mi se pare corect. O să merg la biserică și o să mă rog la Dumnezeu să-mi rezolve problema.

O să mi-o rezolve, dar m-a deranjat reacția lui Florin. Nu i-am cerut lui niciodată nimic și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor, când eu chiar am fost alături de ei. Dragoste cu forța nu se poate, dacă vrea să plece, e alegerea lui. Fiecare alege ce vrea să facă cu viața lui. Eu sunt singură că nu au cum să-mi ia banii, eu voi demonstra că sunt banii mei, nimeni nu-i poate lua, nu sunt sursa lui de venit, sunt din vânzarea casei mele, dar mă deranjează reacția lui, a făcut ca ceilalți. Când dă de probleme renunță și pleacă”, a mai spus aceasta.

Florin Pastramă își justifică decizia

Pe de altă parte, Florin Pastramă susține că nu-și poate rezolva problemele dacă stă tot timpul alături de Brigitte. Aceasta în condițiile în care familia sa are nevoie de ajutorul lui.

„N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine.

Trebuie să merg să rezolv problemele apoi facem contractul (nr. de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Un cuplu cu multe probleme

Brigitte și Florin Pastramă, unul din cele mai năbădăioase cupluri din showbizul românesc sunt protagoniștii unui reality-show difuzat de Antena Stars. De-a lungul anilor, cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri, care au ținut prima pagină a ziarelor

S-a scris că Florin ar fi bătut-o în mai multe rânduri pe Brigitte, iar la un moment dat chiar au apărut imagini cu scenele violente dintre cei doi.

Însă multă lume pune sub semnul îndoielii ce se întâmplă între ei, considerând că este vorba despre un show regizat.