Evenimentul Zilei > Social > Florin Busuioc, ultimele cuvinte înainte de infractul de acum câteva săptămâni. „S-a întâmplat din cauza…”
Florin Busuioc, ultimele cuvinte înainte de infractul de acum câteva săptămâni. „S-a întâmplat din cauza…”

Florin Busuioc, ultimele cuvinte înainte de infractul de acum câteva săptămâni. „S-a întâmplat din cauza…”

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunţat din timp de acest lucru. Şi da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile…”. Sunt ultimele cuvinte rostite de carismaticul prezentator al buletinului Meteo de la Pro TV, puțin înainte de a suferi infarctul din urmă cu câteva săptămâni, potrivit prosport.ro.

Aflat în refacere după ce a suferit un infarct în urmă cu câteva săptămâni, la Craiova, Florin Busuioc (56 de ani) se aşteaptă o nouă intervenţie chirurgicală. Cu puţin timp înainte de drama cumplită, actorul a vorbit despre programul său extrem de încărcat şi despre multiplele proiecte care par să-i fi afectat starea de sănătate.  

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunţat din timp de acest lucru. Şi da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile… Nu simt ca aş fi tăiat din timpul liber pe care l-aş fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârşi”, a declarat Florin Busuioc, cu puţin timp înainte de accidentul suferit.