A murit un celebru artist din România. Legătura pe care a avut-o cu Mădălina Manole

A murit un celebru artist din România. Legătura pe care a avut-o cu Mădălina Manole Sursa Foto: Arhiva EVZ

Încă un cunoscut cântăreț a părăsit pentru totdeauna scena muzicală. Acesta a colaborat cu numeroase voci celebre în România.

Florin Apostol a murit la vârsta 58 de ani. Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimii ani, având mai multe probleme de sănătate. De-a lungul carierei, acesta a avut numeroase colaborări cu artiștii generației de aur.

Florin Apostol, faimă alături de Mădălina Manole

Artistul a ajuns să cânte pe marile scene, alături de Mădălina Manole. După lupta cu o serie de afecțiuni grave, Florin Apostol a murit la vârsta de 58 de ani.

Vestea că regretatului artist a trecut la cele veșnice a fost dată de foștii colegi de breaslă ai acestuia. Florin Apostol s-a retras în lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani. Încă de pe atunci, artiștii apropiați ai acestuia au aflat despre problemele de sănătate pe care le avea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reacțiile foștilor colegi de breaslă

Lumea artiștilor din România este mai săracă începând de astăzi. Cântărețul cunoscut ca „prietenul  mini vedetelor” a murit la 58 de ani. În mediul online, vestea morții acestuia a declanșat un val uriaș de reacții.

„ Începem ziua cu o veste tristă. Prietenul mini vedetelor, jurat în multe festivaluri Belle Arti, Maestrul Florin Apostol, a plecat să cânte îngerilor. Drum lin, Maestre. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne mereu în amintirea noastră ca un om deosebit, un artist adevărat de la care am învățat multe lucruri frumoase. Dumnezeu să-ți lumineze calea”, a scris Vali Pascalnii pe Facebook.

„Marea ta frumoasă e tristă astăzi. Odihnește-te în pace, Florin Apostol, prieten și coleg!”, este mesajul dureros al lui Daniel Iordăchioaie.

„Drum lin printre stele”, a scris Aurel Moga pe rețelele de socializare.

A murit un celebru artist din România. Legătura pe care a avut-o cu Mădălina Manole. Florin Apostol

Florin Apostol. Sursa foto: Facebook

Drama din spatele zâmbetului afișat pe scenă

Florin Apostol a debutat în muzică la  Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 88. Acesta a câștigat în cadrul competiției un trofeu la secțiunea ”Interpretare”.

Ulterior, acesta a intrat în lumea radioului  și televiziunii.

De asemenea, acesta a fost solist vocal al Teatrului Alexandru Davila din Pitești. A fost coleg cu nume celebre precum  Daniel Iordăchioaie, Dumitru Lupu și Otilia Rădulescu.

Cântărețul a trecut în 2019 printr-o încercare extrem de grea. Acesta a rămas fără un acoperiș deasupra capului, după ce locuința i-a fost mistuită de un incendiu devastator. În perioada respectivă, artiști precum Monica Anghel, Mirabella Dauer, Corina Chiriac sau Ovidiu Komornyik s-au mobilizat pentru a strânge fonduri destinate construirii unei noi locuințe pentru aceasta.