Evenimentul Zilei > Actualitate > Situație explozivă la Caracal. Telefonul cutremurător primit de mama Alexandrei. AUDIO
Situație explozivă la Caracal. Telefonul cutremurător primit de mama Alexandrei. AUDIO

Situație explozivă la Caracal. Telefonul cutremurător primit de mama Alexandrei. AUDIO

Autoritățile au organizat un flagrant pentru a prinde o persoană care pretindea că le are și că le va elibera pe cele două fete dispărute la Caracal.

Potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, care a făcut această dezvăluire și spune că a colaborat cu autorităţile pentru organizarea flagrantului, această persoană a dat informaţii false și a cerut bani pentru a le elibera pe fete.

„#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat.

Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a relatat Cumpănașu pe Facebook.

Bărbatul, care avea aproximativ 19 ani a sunat-o, pe mama Alexandrei. Conform înregistrărilor, acesta a spus la telefon că este mână în mână cu Gheorghe Dincă și că face parte dintr-o grupare infracțională care activa în Caracal. Bărbatul i-a zis femeii că le-a răpit pe Alexandra și Luiza. El cerea, în schimbul fetelor, câte 3500 euro pentru fiecare.

Mama Alexandrei i-a cerut fotografii cu fetele pentru a se convinge că sunt în viață.

Înregistrările AUDIO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: