Potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, care a făcut această dezvăluire și spune că a colaborat cu autorităţile pentru organizarea flagrantului, această persoană a dat informaţii false și a cerut bani pentru a le elibera pe fete.

„#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat.

Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a relatat Cumpănașu pe Facebook.

Bărbatul, care avea aproximativ 19 ani a sunat-o, pe mama Alexandrei. Conform înregistrărilor, acesta a spus la telefon că este mână în mână cu Gheorghe Dincă și că face parte dintr-o grupare infracțională care activa în Caracal. Bărbatul i-a zis femeii că le-a răpit pe Alexandra și Luiza. El cerea, în schimbul fetelor, câte 3500 euro pentru fiecare.

Mama Alexandrei i-a cerut fotografii cu fetele pentru a se convinge că sunt în viață.

Înregistrările AUDIO