Evenimentul Zilei > Politica > Bomba anului în politică. Firea, acuzații de ultimă oră: „Am fost filată. Acum s-a demonstrat”
Bomba anului în politică. Firea, acuzații de ultimă oră: „Am fost filată. Acum s-a demonstrat”

Bomba anului în politică. Firea, acuzații de ultimă oră: „Am fost filată. Acum s-a demonstrat”

Gabriela Firea vine cu noi acuzații incredibile. Primarul Capitalei susține că a fost filată, iar acum totul a fost și demonstrat.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vine cu niște acuzații incendiare. Acesta susține că a fost filată și înregistrată. Vizat este și viceprimarul Aurelian Bădulescu, exclus recent din PSD.

„Dincolo de cuvintele neplăcute ceea ce mi-a spus domnia sa este și mai grav, că nu a exista o convorbire așa cum a fost prezentată în presă. Este o combinație între trei discuții, una acasă, una în centrul de comandă și la telefon, care au fost puse cap la cap. Asta înseamnă că cineva s-a îngrijit ca noi să fim ascultați.

Mai grav este că domnul Bădulescu a purtat una din discuții cu un repreezentant al MAI. Doamna Carmen Dan nu face nimic fără să se consulte cu Liviu Dragnea. Știu acest lucru. Când am spus eu că am fost filată, toți au râs, dar acum s-a demonstrat”, a declarat Gabriela Firea în cadrul unei conferințe de presă susținută luni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: