Evenimentul Zilei > Politica > TENSIUNILE din PSD ating APOGEUL. Este RĂZBOI în toată regula. Dragnea este în ALERTĂ. Firea dă LOVITURA DE GRAȚIE
TENSIUNILE din PSD ating APOGEUL. Este RĂZBOI în toată regula. Dragnea este în ALERTĂ. Firea dă LOVITURA DE GRAȚIE

TENSIUNILE din PSD ating APOGEUL. Este RĂZBOI în toată regula. Dragnea este în ALERTĂ. Firea dă LOVITURA DE GRAȚIE

În exclusvitate pentru TVR, Gabriela Firea i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas înapoi. „Ar fi în beneficiul partidului şi al ţării”.

Pe lângă asta, în ultimele zile, Firea a susţinut că preşedintele PSD îi blochează proiectele pentru dezvoltarea Capitalei, deşi public şi le asumă și că își dorea ca primar general o figură politică ștearsă, scrie știriletvr.ro.

Mai mult, Firea susține că Dragnea ia toate decizile nedemocratic, consultând-se un grup de apropiați, cei mai mulți din afara partidului.

„O retragre ar fi benefică pentru partid și țară (…) Mereu spune că ma sprijină, dar realitatea este alta (…) mă sprijină până intru în groapă (…) m-a sprijinit până am alunecat”, a declarat Firea.

Gabi Firea susține că în acest moment în PSD este măcinat de cel puțin 3 probleme:  președintele nu se consultă cu nimeni și ia deciziile singur, vicepreședinții și membrii biroului politic se trezec cu legi peste noapte, iar promovați sunt numai cei din Teleorman.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.