Evenimentul Zilei > Politica > Cu cine îl schimbă PSD pe Negoiță. Firea bagă mâna în foc pentru el.
Cu cine îl schimbă PSD pe Negoiță. Firea bagă mâna în foc pentru el.

Cu cine îl schimbă PSD pe Negoiță. Firea bagă mâna în foc pentru el.

Actualul viceprimar al capitalei Aurelian Bădulescu ar putea fi propunerea PSD pentru Primăria Sectorului 3, în locul lui Robert Negoiţă, care a părăsit partidul, formându-și propria formațiune politică.

Bădulescu ar fi susţinut în discuţiile din interiorul partidului chiar de primarul general Gabriela Firea, anunță Ştirileprotv, care citează surse din cadrul PSD.

De altfel, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Bădulescu l-a criticat dur pe Robert Negoiță, despre care a spus că ar fi: „un profitor! un oportunist! şi-un căpușar al banului public pentru propriile interese!”, scrie romaniatv.net.

Aurelian Bădulescu este considerat un apropiat al Gabrielei Firea. În perioada în care nu a putut conduce Primăria Capitalie, aceasta şi-a delegat atribuţiile către actualul viceprimar.

Bădulescu a devenit cunoscut după ce a ajuns în centrul unor scandaluri, având uneori un limbaj colorat.

Ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc la începutul lunii iunie, când Bădulescu a apărut neinvitat la conferinţa de presă pe care o convocase Nicușor Dan pentru a prezenta nerealizările din mandatul Gabrielei Firea. Bădulescu a început să se certe cu Nicuşor Dan, cei doi fiind la un pas de bătaie.

Aurelian Bădulescu este avocat şi a mai fost membru în CGMB şi în perioada 2012 – 2016, dar din partea partidului lui Gigi Becali, PNG. De altfel, în calitate de avocat, Bădulescu l-a apărat pe Gigi Becali, dar şi pe unul dintre bodyguarzii acestuia în dosarul furtului maşinii patronului Stelei.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat săptămâna trecută lansarea Partidului Bucureşti 2020, motivându-și decizia prin faptul că nu se mai regăsea în PSD.

El a preluat funcţia de preşedinte al noii formaţiuni, obiectivul imediat al acestui partid fiind acela de a avea candidaţi pe plan local, la nivelul întregului Bucureşti.

„Astăzi lansăm un partid nou. Îl anunţăm azi. (…) Este un moment de cotitură. Avem nevoie de un restart în România în general, iar în Bucureşti în mod special”, a declarat joi Negoiţă, într-o conferinţă de presă.

Acesta a reafirmat că nu se mai regăseşte în PSD, formaţiune politică a cărei „reformare rămâne un deziderat perpetuu”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: