Filip Munteanu, viața după Clanul. A obținut încă un rol principal

Filip Munteanu, viața după Clanul. A obținut încă un rol principal Sursa foto: Instagram

Serialul Clanul a ajuns la episodul final, iar publicul a fost nevoit să își ia rămas bun de la personaje. Printre acestea s-a numărat și Florinel, jucat de Filip Munteanu. Cu toate că acest proiect s-a încheiat, fiul fostului fotbalist nu vrea să renunțe la actorie. Astfel, acesta a obținut încă un rol principal.

Filip Munteanu, decis să rămână în lumea filmului

Fiul fostului fotbalist are toate motivele de bucurie. Chiar dacă serialul Clanul a ajuns la final, acesta a obținut încă un rol principal într-un film. De altfel, acesta a încheiat filmările și pentru lungmetrajul „Noaptea lui Vlad”.

Actor Clanul

Sursa foto: Instagram

Pentru prestația sa Filip Munteanu este recompensat pe măsură. Acesta are cunoscut că nu se ocupe singur de gestionarea contului bancar, ajutorul său în acest sens fiind chiar cea care i-a dat viață.

Fostul fotbalist, încântat de drumul ales de fiul său

Vlad Munteanu a descoperit recent că fiul său vrea să combine fotbalul cu actoria. Astfel, Filip Munteanu a avut parte de tot sprijinul acestuia. În schimb, mama tânărului este cea care se ocupă de gestionarea sumelor obținute de acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Păi vreau să le fac pe ambele, asta e treaba.Momentan, o fac ca pasiune, nu vreau să fiu fotbalist. Sunt banii mei, doar că ea ține contul.(…) Îmi iau adidași, mai iau cadouri.”, a declarat acesta.

Filip Munteanj

Sursa foto: Instagram

Filip Munteanu a obținut un rol principal

Tânărul susține că are o relație apropiată cu tatăl tău. Cu toate că a optat și pentru lumea filmului, acesta nu renunță nici la sportul care l-a consacrat pe tatăl său. De altfel, cei doi se întrec deseori cu mingea, în curte.

Dincolo de sport, fiul lui Vlad Munteanu a făcut toți pașii necesari pentru a rămâne în atenția publicului. Astfel, acesta a obținut recent încă un rol principal.

„Am mai luat un rol principal, dar n-am voie să zic nimic.”, a adăugat el.

Înainte de a juca în serialul Clanul, Filip Munteanu a susținut numeroase spectacole la Opera Comică pentru Copii.