Evenimentul Zilei > Monden > Fiica secretă de la Monaco. Relația scandaloasă dintre o menajeră, ajunsă milionară, și președintele Vladimir Putin
Fiica secretă de la Monaco. Relația scandaloasă dintre o menajeră, ajunsă milionară, și președintele Vladimir Putin

Fiica secretă de la Monaco. Relația scandaloasă dintre o menajeră, ajunsă milionară, și președintele Vladimir Putin

Vladimir Putin ar avea o fiică secretă cu o fostă femeie de serviciu din Sankt Petersburg, Svetlana Krivonogik, în vârstă de 45 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când Vladimir Putin era director la FSB, însă nu se știe când au început relația amoroasă. Cert este că în 2003, Svetlana, care între timp a devenit multimilionară, a născut o fată, Luiza Rozov, despre care se spune că seamănă perfect cu dictatorul de la Kremlin. Tânăta trăiește în prezent la Monaco, într-un apartament estimat la peste 5,6 milioane de dolari și duce o viață lipsită de griji.

Despre Svetlana Krivonogik se știe că înainte de relația cu Vladimir Putin a locuit într-un apartament micuț din Sankt-Petersburg și a lucrat ca menajeră într-un magazine local. În acea perioadă, se pare că l-ar fi cunoscut și pe Vladimir Putin, care era director la FSB. Se mai știe despre ea că a absolvit o facultate de economie, de unde a obținut și o diplomă. Ciudat, însă, foștii colegi nu-și amintesc să o fi văzut vreodată pe la cursuri.

Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, prin 2001, să se angajeze ca economist la Banca Centrală a Rusiei, iar mai apoi să devină chiar acționar al acestei instituții. Moment în care totul a început să-i meargă din plin.

A devenit proprietara unor locuințe luxoase din Sankt Petersburg, estimate la aproximativ 1,1 miliarde de ruble. De asemenea, deține și alte proprietăți în anumite zone de lux, unde au acces doar oameni din anturajul lui Vladimir Putin. Mai mult deține și o parte dintr-o importantă stațiune de schi, preferată de Vladimir Putin.

Acesta a fost doar începutul. Averea ei a crescut în mod considerabil, iar în prezent Svetlana a ajuns să dețină, în conturi, câteva miliarde bune de dolari. Acest lucru i-a permis să achiziționeze chiar și o proprietate la Monaco, estimată la 5,6 milioane de dolari.

Sursa foto, Instagram

Povestea relației dintre Vladimir Putin și fosta menajeră

Relația Svetlanei Krivonogik cu Vladimir Putin este de notorietate în Rusia. De altfel, femeii i se mai spunea, într-o vreme și „Stăpâna Rusiei”, tocmai datorită apropierii de Țarul de la Kremlin.

Cert este că în 2003, Svetlana a născut o fiică, Luiza, care îi seamănă leit, spun cei care o cunosc, lui Vladimir Putin. Deși nici mama și nici presupusul tată nu au recunoscut vreodată, există o serie de elemente care îi fac pe toți să creadă că este fiica lui Vladimir Putin.

Pe lângă asemănarea izbitoare, se mai spune că cel de-al doilea prenume al Luizei este Vladimirovna, un patronim care se traduce prin „fiica lui Vladimir”.

Prima speculație cu privire la faptul că tânăra Luiza ar fi fata lui Vladimir Putin, dintr-o relație extraconjugală, a fost făcută de o publicație care, ulterior a fost interzisă în Rusia.

Sursa foto: instagram

Presupusa fiică a lui Putin, viață de lux la Monaco

În vârstă de 18 ani, studentă la Sankt Petersburg, Luiza Rozova s-a mutat în Monaco, în apartamentul deținut de mama sa, imediat după izbucnirea războiului din Ucraina. Aici duce o viață luxoasă, departe de vuietul războiului și de haosul declanșat de presupusul tată.

Până de curând, Luiza a deținut și un cont Instagram unde era urmărită de aproximativ 80.000 de persoane. Aici posta fotografii și comentarii despre traiul lipsit de griji pe care îl ducea.

Despre presupusa fiică a lui Vladimir Putin se știu destul de puține lucruri. Din imaginile postate reiese că  îi plăceau călătoriile în destinații luxoase. Mai mult, se spune că ar fi avut propria linie de îmbrăcămite, în rusia. Însă a fost văzută și lucrând și ca DJ.

Sursa foto. Vanguard

Luiza și-a închis contul de Instagram

Luiza a fost nevoită să-și închidă contul deoarece a fost copleșită de comentarii negative din cauza războiului din Ucraina. Deși nimeni nu poate spune oficial că este fiica lui Putin, ei îi erau atribuite toate nenorocirile comise de acesta.

Mulți utilizatori au descris-o drept „fiica diavolului” și „criminală de război”. Alții i-au cerut să intervină pe lângă presupusul său tată și să-l convingă să pună capăt războiului și omorurilor.

Un alt comentator a acuzat-o direct, însă, spunând că este vinovată de complicitate pasivă la războiul declanșat de Putin în Ucraina:

„Ea este vinovată de complicitate pasivă. Este la fel ca majoritatea germanilor din perioada nazistă”.

Un alt utilizator a comentat: „Ea tace pentru că știe că dacă îi spune un cuvânt rău lui tati, va fi privată de bani mulți, apartamente și lucruri scumpe”, conform publicației Vanguard.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: