Evenimentul Zilei > Monden > Fiică regăsită în chiar ziua nunții. Mama a recunoscut-o după semnul de naștere
Fiică regăsită în chiar ziua nunții. Mama a recunoscut-o după semnul de naștere

Fiică regăsită în chiar ziua nunții. Mama a recunoscut-o după semnul de naștere

Întâmplare incredibilă și emoționantă, ca în filme sau demnă de un film. O mamă și-a descoperit propria fiică, pe care o pierduse cu mult timp în urmă, în chiar ziua nunții acesteia. Mireasa a fost recunoscută după semnul de naștere pe care îl avea la mână.

O femeie din China a descoperit, chiar în ziua nunții fiului ei, că viitoarea noră era chiar fiica pe care o pierduse cu mulți ani în urmă. Femeia și-a recunoscut fiica după un semn din naștere pe care tânăra îl avea pe mână.

Recunoscută după semnul de naștere de la mână

La nunta care a avut loc în Suzhou, provincia Jiangsu, China, femeia a observat că tânăra avea pe mână un semn din naștere. Acest semn era extrem de asemănător cu cel al fiicei sale naturale, pe care a pierdut-o cu peste 20 de ani în urmă.  Astfel că s-a apropiat de părinții fetei și i-a întrebat dacă aceasta este cumva adoptată, relatează Antena 3, citând presa britanică.

Familia tinerei mirese a fost șocată, deoarece au ținut secret acest lucru atâția ani.Ei i-au povestit femeii că au găsit-o pe tânără, când era doar o mică fetiță, pe marginea drumului. De atunci, fetița a rămas la ei acasă și a fost crescută ca un copil natural al familiei.

Momentul a fost mai emoționant decât nunta în sine

La aflarea veștii, mireasa a fost copleșită și a izbucnit în lacrimi. Tânăra a declarat că și-a dorit atât de mult să își găsească familia naturală. Ea a descris momentul ”mai frumos decât nunta în sine”.

Cei care oficiau nunta au declarat că ceremonia poate continua, dat fiind faptul că fiul femeii fusese adoptat și el, și astfel, între mire și mireasă nu era nicio legătură de sânge.

Conform declarațiilor, femeia a hotărât să adopte un băiat orfan, după ce a renunțat la speranța că își va găsi fiica pierdută.

Întâmplarea este demnă de un film, dar unul mai degrabă melo-dramatic indian. O întâmplare de acest gen are probabilitatea extrem de săzută de a avea loc. Seamănă cu șansa de a găsi acul în carul cu fân.