Evenimentul Zilei > Actualitate > DEZAMĂGIRE pentru ministrul EDUCAȚIEI. Fiica lui nu a intrat la FACULTATE. Ce medie a avut
DEZAMĂGIRE pentru ministrul EDUCAȚIEI. Fiica lui nu a intrat la FACULTATE. Ce medie a avut

DEZAMĂGIRE pentru ministrul EDUCAȚIEI. Fiica lui nu a intrat la FACULTATE. Ce medie a avut

Fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, Teodora, a fost declarată respinsă în urma examenului de admitere susţinut la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

Potrivit site-ului UMF Cluj-Napoca, unde au fost publicate și rezultatele examenului de admitere susţinut miercuri, Teodora Popa a obţinut nota 7,47,  iar ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Medicină, informează mediafax.ro.

La examenul de admitere din acest an au concurat, în total, 1.800 de candidaţi pentru 650 de locuri bugetate şi 318 de locuri cu taxă, potrivit unui comunicat al UMF Cluj-Napoca transmis joi.

La Medicină au fost 827 candidaţi înscrişi pe 300 de locuri, concurenţa fiind de 2,70/loc, prima notă la locuri bugetate fiind 10, iar ultima notă 8,14. La locurile cu taxă la Medicină prima notă cu care s-a intrat a fost 9,37, iar ultima notă 7,94.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News