Evenimentul Zilei > Social > Fiica lui Adrian Iovan, despre cum au organizat autorităţile acţiunile de salvare: „Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund”
Fiica lui Adrian Iovan, despre cum au organizat autorităţile acţiunile de salvare: „Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund”

Fiica lui Adrian Iovan, despre cum au organizat autorităţile acţiunile de salvare: „Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund”

Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, care locuieşte în Franţa, a făcut primele declaraţii după tragedia aviatică din Munţii Apuseni în care tatăl său şi-a pierdut viaţa la România TV. Ea a declarat că a avut o relaţie foarte strânsă cu Adrian Iovan, cu toate că nu locuia în ţară şi a evitat să îşi exprime părerea privind modul în care autorităţile au organizat acţiunea de salvare.

"Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat până în ultima clipă, până la sfârşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere. Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul", a spus Irina Iovan, la România TV.

Despre accidentul aviatic a aflat de la mama sa, care a sunat-o să o anunţe.

"Mama m-a sunat să îmi spună că a avut loc un accident, că tatăl meu este rănit, apoi am comunicat cu naşul meu ca să aflu mai multe informaţii", a precizat tânără.

Despre modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan n-a dorit să se pronunţe: "Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sunt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui".

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Daniel Chițoiu a DEMISIONAT, Nicolăescu îi va lua locul. Antonescu: În cadrul unor "mutații mai largi", Chițoiu se va ocupa de partid | VIDEO
  • Sondaj CSCI. Românii l-ar prefera pe Victor Ponta lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale
  • ANTENA 3 a încasat o amendă de 50.000 de lei pentru linşajul din emisiunea lui Gâdea
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • MIRACOL. Un copil născut FĂRĂ SÂNGE trăieşte! Boala NU EXISTĂ nici în tratatele de medicină
  • Au un CORP perfect! SUNT invidiate de toate femeile şi dorite de toţi bărbaţii. Cum au reuşit performanţa asta | VIDEO & FOTO
  • FETIŢA despre care spun că VA TRĂI 105 ani. Pare imposibil, dar există o explicaţie perfect logică