Evenimentul Zilei > Actualitate > FIICA unui cunoscut INTERLOP din BUCUREŞTI s-a LOGODIT. Petrecere ca în POVEŞTI – FOTO în articol
FIICA unui cunoscut INTERLOP din BUCUREŞTI s-a LOGODIT. Petrecere ca în POVEŞTI – FOTO în articol

FIICA unui cunoscut INTERLOP din BUCUREŞTI s-a LOGODIT. Petrecere ca în POVEŞTI – FOTO în articol

Bucurie mare într-o familie de mafioţi din capitală. Una dintre fiicele cunoscutului interlop Sile Cămătarul s-a logodit, iar viitorul socru mic a dat petrecere mare.

Rebeca, fiica lui Sile Cămătarul, interlop român, a fost cerută în căsătorie, evenimentul fiind sărbătorit la un restaurant de fiţe din Bucureşti.

„Sunt ca o prinţesă. Nunta va urma peste câţiva ani.Vreau să fiu pregătită să port rochia de mireasă. Încă nu sunt. Vreau să fiu prinţesă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Rebeca.

Chiar dacă nu acesta a fost momentul cel mai mare, fiind doar o cerere în căsătorie, Rebecca nu s-a putut abţine şi a trebuit să poarte o rochie extrem de scumpă şi frumoasă. Tânăra a purtat o vestimetaţie cumpărată de la una dintre cele mai mari case de modă, încrustată cu sute de cristale.

Pe cap, fiica lui Sile a purtat o coroană strălucitoare, iar la gât, tânăra a ales un colier care îţi fura privirile cu strălucirea sa,totul fiind asortat cu o pereche de cercei lungi, cu diamante, care i-au pus în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale feţei.

Mai mulţi artişti precum Sorin Copilul de Aur, Sorinel puştiu au întreţinut atmosfera.

„Lumea care se află aici a venit datorită caracterului nostru, lume care ne iubeşte. Vrem să se distreze lumea, atât şi nimic mai mult”, a afirmat tatăl fetei, conform SpyNews.