Prima poză cu Shiloh a fost vândută unei publicații contra sumei de 3 milioane de euro, bani care au fost donați echipelor United Nations detașate în Namibia, Africa. Acesta a fost motivul pentru care Angelina și Brad au decis ca prima lor fiică să se nască acolo. 

Publicitatea și banii strânși în urma acestui gest au căntărit greu în progresul localnicilor care până atunci nu aveau nici măcar apă potabilă. Acum, Shiloh a decis să pună și ea umărul la treabă și, la doar 11 ani, a deschis cu ajutorul mamei ei, un sanctuar pentru animalele rănite de braconieiri.

Pozele cu cele două, mamă și fiică, făcute la deschiderea Shiloh Wildlife Sanctuary au făcut deja înconjurul lumii și au strâns, în doar câteva momente, donații de ordinul milioanelor de euro.

În rezervație se găsesc animale precum elefanți și rinoceri. „Chipul ei s-a luminat când a pășit pentru prima oara în sanctuar. Denumirea a fost o surpriză pentru copilăși asta a emoționat-o foarte tare. Ea și frații ei s-au mișcat foarte încet și în liniște printre animale, s-au comportat exemplar pentru niște copii”, a povestit o sursă.

Vizita familiei Jolie s-a încheiat cu o întâlnire privată a Angelinei cu președintele Dr. Hage Geingob și cu prima doamnă a Namibiei, Monica Geingos, pentru a discuta strategii de conservare și de dezvoltare a republicii Namibiene.