Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca, probleme cu fiica din Anglia. Ce spune despre fată și iubitul acesteia
Andreea Esca, probleme cu fiica din Anglia. Ce spune despre fată și iubitul acesteia

Andreea Esca, probleme cu fiica din Anglia. Ce spune despre fată și iubitul acesteia

Absolvenții de liceu au luat cu asalt universitățile din străinătate în ultimii ani. Marea Britanie este de departe una dintre destinațiile preferate ale tinerilor, însă de care fiica Andreei Esca nu este mulțumită. 

Alexia Eram este pasionată de modă, vloggeriță și cântăreață, studentă la University for the Creative Arts, unde studiază comunicare în domeniul modei. Fiica Andreei Esca nu s-a integrat în Marea Britanie, iar mama sa a făcut dezvăluirea în online.

„Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, ‘lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe”, a notat Andreea Esca pe Alistmagazine.ro.

Alexia Eram formează un cuplu cu cântărețul Mario Fresh. În ciuda distanței, cei doi tineri spun că relația merge foarte bine și speră ca perioada studenției să treacă cât mai rapid, pentru a fi împreună din nou, în România.

„Sper să treacă cei doi ani cât mai repede. Un an a trecut, mai sunt doi. Masterul, vede ea ce face. Nu e o variantă să ne mutăm în străinătate. Ea ar vrea în România de acum”, a declarat puștiul pentru Viva.