Scandal total la Ferma. Semifinala a adus o bătaie ca-n filme. Cine sunt protagoniștii scenelor violente

Scandal total la Ferma. Semifinala a adus o bătaie ca-n filme. Cine sunt protagoniștii scenelor violente

Semifinala de la Ferma a avut în centrul atenției o bătaie cruntă între Florin Pastramă și Kamara. Este pentru a doua oară când cei doi ași-au dat frâu liber pornirilor violente.

În această seară a avut loc semifinala de la Ferma. Concurenții s-au luptat pentru miza cea mare. Este vorba despre premiul de 50.000 de euro pe care show-ul l-a pus în joc. Lupta se va sfârși cu o eliminare, iar presiunea este cu atât mai mare pentru că familiile concurenților intră în fermă pentru a-și susține apropiatul.

Au trecut trei luni de când concurenții de află la Ferma. Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului de la ProTV. Organizatorii le-au făcut acestora o surpriză și i-au readus pe toți concurenții în Fermă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totuși, spiritele s-au încins destul de repede, iar cei care au plecat au avut multe reproșuri de făcut după ce au părăsit emisiunea și au văzut imaginile cu ceea ce s-a întâmplat. Momentul culminant a fost bătaia dintre Florin Pastramă și Kamara, semifinalistul fiind provocat de solistul pop.

Nu este pentru prima oară când cei doi se iau la bătaie. Florin Pastramă şi Kamara au avut o dispută aprinsă care a degenerat într-o bătaie, după ce primul s-a năpustit efectiv asupra cântăreţului pentru a-l lovi. În cele din urmă, concurentul violent a fost oprit de Geanina Ilieş şi Otniela Sandu, în timp ce Vali Bărbulescu nu a intervenit decât verbal, fapt ce i-a atras critici din partea fetelor.    

De asemenea, Kamara şi-a păstrat calmul, nu a ripostat şi, în final, el a fost cel care l-a liniştit pe Pastramă, îmbrăţişându-l şi pupându-l. 

„L-am iertat din momentul în care l-am luat în braţe şi l-am pupat“, a declarat mai târziu Kamara.    

Disputa a pornit din cauza Otnielei, care alături de încă doi concurenţi i-au făcut o farsă lui Kamara şi l-au pictat pe faţă în timp ce dormea. Cântăreţul nu a gustat însă gluma şi s-a răzbunat pe ei ştergându-se de vopsea pe faţa, părul şi hainele celorlalţi.   

Otniela a susţinut în cadrul testimonialelor că în realitate artistul a tras-o de păr în acele momente, chiar dacă el a susţinut că intenţiile lui au fost cu totul altele. După ce Otniela l-a acuzat pe Kamara de violenţă la adresa ei, Florin Pastramă, care s-a declarat îndrăgostit de „Shakira de România“, a început o discuţie aprinsă cu Kamara, care a degenerat ulterior.